Drue, purre og selleri salat.

Her kommer en ny deilig og frisk salat. Sødme og syre gjør den til den rette grillsalaten. Passer godt til kjøtt, fisk og fugl. Bruk gjerne isteden for potet eller annen fruktsalat.

Oppskrift 2 personer:

  •  1/3 boks røde druer, delt/ uten sten.
  •  2 selleristenger i biter.
  •  1/4 purreløk i skiver.
  •  1/2 bx. sæter rømme.
  •  4 ss majones.
  •  Litt sitronsaft, salt, pepper/miks og 1 tsj. flytende honning.

1056 kcal – 92,9 gr. fett – 45,2 gr. kbh – 6 gr. fiber – 7,1 gr. protein.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg