Reklame | Krydra.no alt av de gode smaker i maten.
Igjen kommer der en oppskrift, der fokus er VLCD kostholdet. Ikke lett bestandig når en tar valget å endre livsstil, å finne rette måltider som tilfredsstiller retter å nyte. Her en oppskrift jeg håper faller i smak.
Oppskrift 1 porsjon.
Pizza bunn.
- 2 egg – ca. 110 gr. uten skall.
- 100 gr. raspet blomkål.
- Litt salt og pepper og pizzakrydder uten salt. .
- Blomkålen freses lett i en stekepanne, til den blir passe tørr.
- Egg røres sammen med salt, pepper og pizzakrydder.
- Ha blomkålen i en rundform – 20 cm. belagt med bakepapir. Fordel blomkål på platen, og hell i eggemassen.
- Settes i ovnen på 200 grader til en passe stiv “pizzabunn”. Ca. 10 min, men følg med. Se bildet.
Topping.
- 5 stk. små tomater, delt i 4, kokes lett i en panne, med litt vann, salt, pepper og pizzakrydder.
Knus tomater lett med en gaffel. - 1 stk. aromasopp eller skampinjong i skiver.
- 15 gr. purreløk i skiver.
- 15 gr. grønn paprika i terninger.
- 30 gr. kyllingkjøtt – salatkylling.
- 1-2 ss olivenolje.
- 3 stk. små tomater delt i biter.
- Litt salt, pepper og pizzakrydder.
- Fres sopp, løk, paprika og kyllingkjøtt lett i en stekepanne.
- Krydre lett med nevnte krydder.
- Ha i tomater helt til slutt, før alt toppes på pizzabunnen.
- Stekes på 200 grader i ca. 10 min.
Retten inneholder: 408 g. – 32,6 g. fett – 6,1 g. kbh. – 26,7 g. proteiner – 434 kcal.
0 kommentarer