Vlcd Pizza.

Reklame | Krydra.no alt av de gode smaker i maten.

Igjen kommer der en oppskrift, der fokus er VLCD kostholdet. Ikke lett bestandig når en tar valget å endre livsstil, å finne rette måltider som tilfredsstiller retter å nyte. Her en oppskrift jeg håper faller i smak.

Oppskrift 1 porsjon.

Pizza bunn.

  1. Blomkålen freses lett i en stekepanne, til den blir passe tørr.
  2. Egg røres sammen med salt, pepper og pizzakrydder.
  3. Ha blomkålen i en rundform – 20 cm. belagt med bakepapir. Fordel blomkål på platen, og hell i eggemassen.
  4. Settes i ovnen på 200 grader til en passe stiv “pizzabunn”. Ca. 10 min, men følg med. Se bildet.

 

Topping.

  • 5 stk. små tomater, delt i 4, kokes lett i en panne, med litt vann, salt, pepper og pizzakrydder.
    Knus tomater lett med en gaffel.
  • 1 stk. aromasopp eller skampinjong i skiver.
  • 15 gr. purreløk i skiver.
  • 15 gr. grønn paprika i terninger.
  • 30 gr. kyllingkjøtt – salatkylling.
  • 1-2 ss olivenolje.
  • 3 stk. små tomater delt i biter.
  • Litt salt, pepper og pizzakrydder.
  1. Fres sopp, løk, paprika og kyllingkjøtt lett i en stekepanne.
  2. Krydre lett med nevnte krydder.
  3. Ha i tomater helt til slutt, før alt toppes på pizzabunnen.
  4. Stekes på 200 grader i ca. 10 min.

Retten inneholder: 408 g. –  32,6 g. fett – 6,1 g. kbh. – 26,7 g. proteiner – 434 kcal.

 

 

Vlcd Pizza.

 

Vlcd Pizzabunn på egg og blomkål.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg