Vlcd Pizza.

Reklame | Krydra.no alt av de gode smaker i maten.

Igjen kommer der en oppskrift, der fokus er VLCD kostholdet. Ikke lett bestandig når en tar valget å endre livsstil, å finne rette måltider som tilfredsstiller retter å nyte. Her en oppskrift jeg håper faller i smak.

Oppskrift 1 porsjon.

Pizza bunn.

  1. Blomkålen freses lett i en stekepanne, til den blir passe tørr.
  2. Egg røres sammen med salt, pepper og pizzakrydder.
  3. Ha blomkålen i en rundform – 20 cm. belagt med bakepapir. Fordel blomkål på platen, og hell i eggemassen.
  4. Settes i ovnen på 200 grader til en passe stiv “pizzabunn”. Ca. 10 min, men følg med. Se bildet.

 

Topping.

  • 5 stk. små tomater, delt i 4, kokes lett i en panne, med litt vann, salt, pepper og pizzakrydder.
    Knus tomater lett med en gaffel.
  • 1 stk. aromasopp eller skampinjong i skiver.
  • 15 gr. purreløk i skiver.
  • 15 gr. grønn paprika i terninger.
  • 30 gr. kyllingkjøtt – salatkylling.
  • 1-2 ss olivenolje.
  • 3 stk. små tomater delt i biter.
  • Litt salt, pepper og pizzakrydder.
  1. Fres sopp, løk, paprika og kyllingkjøtt lett i en stekepanne.
  2. Krydre lett med nevnte krydder.
  3. Ha i tomater helt til slutt, før alt toppes på pizzabunnen.
  4. Stekes på 200 grader i ca. 10 min.

Retten inneholder: 408 g. –  32,6 g. fett – 6,1 g. kbh. – 26,7 g. proteiner – 434 kcal.

 

 

Vlcd Pizza.

 

Vlcd Pizzabunn på egg og blomkål.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg