Lett Italiensk. (Lavkarbo)

Italia inspirerer meg, og har vært i Piemonte for å kokkelere. Villa Bella Piemonte, var stedet der jeg fikk være med å lage autentisk Italiensk. Spennende retter, lokale råvarer, laget fra bunnen av, retter som ofte ikke innehar mer enn 3-5 ingredienser. Her kommer en noe inspirert rett. 

Oppskrift 2 personer.

  • 1 pk. Mozzarella.
  • 150 gr. isbergsalat.
  • 2 tomat.
  • 6 agurkskiver.
  • 6 store basilikumblader.
  • 2 ss balsamico.
  • 4 – 6 ss oliovenolje.
  • 4 skiver parmaskinke.
  • Salt og peppermiks.

71,7 gr. fett – 11,1 gr. kbh – 4,7 gr. fiber – 45,4 gr. protein.

Finsnitt isbergsalaten og legg den på tallerkener. Kutt tomaten i små terninger, det samme med mozzarella. Agurken, parmaskinken og basilikum strimles. Anrett tomater, mozzarella, strimlet Parma, agurk og basilikum på salaten. Ha 2 ss balsamico og olivenolje på hver tallerken. Pynt med basilikum, og krydre lett med salt og peppermiks. Serveres gjerne med en god rød eller hvitvin fra Italia.

 

Caprese salat med spekeskinke, parmaskinke.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg