Ostechips med kjøttsaus. Lavkarbo.

 

Tacofredagen trenger ikke være langt unna for dere på lavkarbo. Her kommer en rett basert på sprøstekt ost med god topping. Totrillachips av ost. Norvegia, skivet og stekt sprø i ovnen. Tortillachips kommer i mange fasonger. Oftest laget av mais, noen med og noen uten gluten. Denne chipsen er uten karbohydrater, uten gluten og inneholder minimalt av laktose.

2 personer.

  •  250 g kjøttdeig.
  • 16 ostechips.
  • 1 pk ruccola – ca 60 gr.
  • 8 skiver agurk, strimlet.
  • 1 tomat i terninger.
  • 150 g purreløk i terninger.
  • Salt, pepper, timian.
  • 16 ts sæterrømme.
  • Olivenolje, sitron.
  • 100 g Old El Paso Salsasaus. Inneholder 5,5 gr kbh.
  • 50 g raspet ost.

Total kbh innhold inkl. salsasausen, ca. 20 gr.

  1. Skjær 16 skiver hvit ost på lengden av 1 kg ost. Brett dem og dryss på pizzakrydder. Eller del ferdig skivet ost i 4.
  2. Stek dem gylne på 220 grader i ovnen til de blir gyllen på farge.
  3. Tomat og løk kuttes i små terninger. Freses i smør.
  4. Kjøttdeig tilsettes.  Stekes til kjøtt er brunet.
  5. Krydres med salt, pepper og timian.
  6. Bland sammen ruccola, strimlet agurk, olivenolje og krydre lett med salt og pepper.
  7. Legg ostetortilla på salaten. 8 til hver.
  8. Salsa fordeles på chipsen. Ha på kjøttsaus.
  9. Toppes med rømme tilsatt salt, pepper og litt sitronsaft.
  10. Raspet ost på topp, eller ved siden av.
  11. Ikke behov for dette om ikke du vil, da det allerede er ost i tortilla.
    Dette blir en karbofattig og herlig tacofredag.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg