Reklame | Krydra.no Krydder og urter på nett.
Igjen kommer det en chiccetti. Denne gangen en Parmaskinke er en spekeskinke av svin fra Parmadistriktet. Denne er en 6 mnd. lagret skinke. Denne retten er inspirert av Gino D`Acampo, som er en fantastisk Italiensk kokk. Har du ikke sett programmer med han, bør du det gjøre.
Oppskrift 4 porsjoner.
- 8 skiver parmaskinke.
- 2 stk. mozzarella – tar du deg rå, kjøper du av Buffalo. Den har mer smak.
- 4 ss ricotta, en ferskost.
- 1 ss. sitronsaft.
- Skallet av 1 sitron – raspes fint.
- 2 klyper hakket basilikum.
- 1 finhakket hvitløksfedd.
- Litt raspet parmesan.
- Kvernet hvit pepper, litt salt.
- 8 klyper ruccola salat.
- 8 tynne San Marzano tomater, basilikum som pynt.
- Rør sammen ricotta, sitronsaft, raspet sitronskall, basilikum, hvitløk, persille, smakt til med salt og pepper.
- Legg parmaskinken på en fjøl.
- Smør ricottablandingen på hver av skinkeskivene.
- Ha så på ruccola.
- Kutt mozzarella i 8 båter, og legg en på hver parmaskive
- Rulles til en rulade.
- Legges på serveringsfat, og raspet parmesan på toppen. Pyntes så med tomat og basilikum.
B
Bilde tatt av Elisabeth Edsberg.
Kjøp ditt krydder hos Krydra.no Bruk kokkengeir10 når dere bestiller på nett, og få 10% rabatt.
0 kommentarer