Reklame | Krydra.no Krydder og urter på nett.
Kyllingfilet, Tulip bacon og fersk mozzarella. Sammen med smørstekt spinat og andre grønnsaker, er dette lavkarbo.
2 personer:
- 2 stk kyllingfilet.
- 1 stk fersk mozzarella.
- 4 skiver Tulip bacon.
- 1 stor pose spinat.
- 5 stk sjampinjong i terninger. 1/2 rød paprika i terninger.
- 1/4 rødløk i terninger.
- 2 ss Kviteseid smør.
- 4 ss glutenfri soyasaus. 1 ss Worcester saus.
Alt av krydder og urter kan bestilles fra Krydra.no Du får 10% på kjøpet når du bruker kokkengeir10 under lenken som sier: Har du en kupong? Krydder er lagt til i lenken.
- Skjær kyllingfilet på langs, nesten helt gjennom. Brett ut.
- Skjær mozzarella i 4 skiver, og fyll halve fileten med osten. Brett den andre halvdelen over.
- Rulles inn i baconskiver.
- Stek så kyllingfileten i stekepanne. Svi av alle sider.
- Settes så i ovn på 200 grader i ca 12-15 min.
- Grønnsaker, bortsett fra spinat, freses i olje og litt smør. Ha så i spinat etter ca 2 min. La det frese videre til spinat er vendt inn i grønnsaker. La det frese ca 2 min til.
- Salt, pepper som krydder. Når kylling er ferdig, lar du den hvile i ca 5 min før den deles i 2. Anrettes på spinatblanding.
- Smelt så 2 ss smør, ha i soyasaus og Worchester saus. Dette er sausen til retten.
0 kommentarer