Kyllingfilet fylt med mozzarella.

Reklame | Krydra.no Krydder og urter på nett.

Kyllingfilet, Tulip bacon og fersk mozzarella. Sammen med smørstekt spinat og andre grønnsaker, er dette lavkarbo.

 

 

2 personer:

  • 2 stk kyllingfilet.
  • 1 stk fersk mozzarella.
  • 4 skiver Tulip bacon.
  • 1 stor pose spinat.
  • 5 stk sjampinjong i terninger. 1/2 rød paprika i terninger.
  • 1/4 rødløk i terninger.
  • 2 ss Kviteseid smør.
  • 4 ss glutenfri soyasaus. 1 ss Worcester saus.

Alt av krydder og urter kan bestilles fra Krydra.no Du får 10% på kjøpet når du bruker kokkengeir10 under lenken som sier: Har du en kupong? Krydder er lagt til i lenken.

  1. Skjær kyllingfilet på langs, nesten helt gjennom. Brett ut.
  2. Skjær mozzarella i 4 skiver, og fyll halve fileten med osten. Brett den andre halvdelen over.
  3. Rulles inn i baconskiver.
  4. Stek så kyllingfileten i stekepanne. Svi av alle sider.
  5. Settes så i ovn på 200 grader i ca 12-15 min.
  6. Grønnsaker, bortsett fra spinat, freses i olje og litt smør. Ha så i spinat etter ca 2 min. La det frese videre til spinat er vendt inn i grønnsaker. La det frese ca 2 min til.
  7. Salt, pepper som krydder. Når kylling er ferdig, lar du den hvile i ca 5 min før den deles i 2. Anrettes på spinatblanding.
  8. Smelt så 2 ss smør, ha i soyasaus og Worchester saus. Dette er sausen til retten.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg