Reklame | Krydra.no Krydder i maten, dagens krydder.
I disse Påskedager, nytes der mye Påskegodt med mye tilsatt sukker. “Påskeegg” kan være så mangt, og her kommer et forslag.
En deilig Påskefrokost, som smaker, er sunn og god. Et posjert egg er et egg som er kokt, utenfor skallet, ved poaching, i motsetning til å putre eller koke. Denne tilberedningsmetoden kan gi mer delikat kokte egg enn matlaging ved høyere temperaturer som med kokende vann.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 2 egg.
- 100 gr. hjertesalat.
- 1 stk. tomat – (ca. 95-100 gr.)
- 100 gr. bacon i skiver – her brukt Tulip bacon.
- 2 ts. salt.
- 1 ss. eddik.
- 50 gr. smør/margarin til steking.
- 4 stk. lavkarbo. ( 4/32 deler) knekkebrød.
- Finn en passe stor gryte. Tilsett vann, salt og eddik. Kok så opp vannet, og slå ned platen til det slutter å koke.
- Del hjertesalat i 2. Surre så hver av de halvparter med 2 skiver bacon.
- Ha smør i stekepannen og stek tomater, baconsurret hjertesalat og rest av bacon.
- I tiden dette steker, pocheres egg. Rør rundt i vannet, og tilsett så et og et knekt egg i vannet. Egg vil sirkulere medstrøms til vannet roer ned. La dette trekke i ca. 3-4 min. Egg skal være rennende inni.
- Anrettes og nytes sammen med lavkarbo knekkebrød.
Inneholder: 568 gr. – 1146 kcal. – 102,6 gr. fett – 6 gr. kbh. – 14,4 gr. fiber – 42,1 gr. protein.
0 kommentarer