Salmaburger på råstekte poteter og tomater.

Reklame | Krydra.no alt av krydder i maten. Kulina.no App på mobilen. Din egen kokebok på app.

Salmaburger.
Salmaburger på råstekte poteter og tomater.

 

SALMA® Burger er vår lakseburger som består av SALMA® kuttet i små biter, blandet med litt salt. Dette er et unikt produkt og burgeren passer perfekt til grillen eller steking i panne. Hver burger veier 130 gram, og produktet formes og vakuumeres på samme måte som SALMA® loin. (Info fra salma.no)

 

Her kommer en oppskrift laget på dette produktet.

Oppskrift 2 porsjoner. ( Kan lages som lavkarbo. Da uten poteter, men med stekt aubergine.)

  • 2 stk. Salmaburger.
  • 1 stor potet i skiver.
  • 2 middels tomater i skiver.
  • 30 gr. purreløk i skiver.
  • 1/2 paprika delt i 2.
  • 4 blader hjertesalat.
  • Salt, pepper og olje til steking.
  1. Potetskiver tørres og stekes gylne på begge sider.
  2. Lakseburger stekes ca. 3-4 min på hver side. Krydres som du ønsker. Legges på poteter etter steking for å hvile litt.
  3. Paprika, tomater og purreløk stekes i pannen etter at burger er tatt ut.
  4. Anrett poteter på salatblader. Paprika og tomater før lakseburger, og topp så med purreløken.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg