Reklame | Krydra.no alt av krydder i maten.
Kulina.no App på mobilen. Din egen kokebok på app.
SALMA® Burger er vår lakseburger som består av SALMA® kuttet i små biter, blandet med litt salt. Dette er et unikt produkt og burgeren passer perfekt til grillen eller steking i panne. Hver burger veier 130 gram, og produktet formes og vakuumeres på samme måte som SALMA® loin. (Info fra salma.no)
Her kommer en oppskrift laget på dette produktet.
Oppskrift 2 porsjoner. ( Kan lages som lavkarbo. Da uten poteter, men med stekt aubergine.)
- 2 stk. Salmaburger.
- 1 stor potet i skiver.
- 2 middels tomater i skiver.
- 30 gr. purreløk i skiver.
- 1/2 paprika delt i 2.
- 4 blader hjertesalat.
- Salt, pepper og olje til steking.
- Potetskiver tørres og stekes gylne på begge sider.
- Lakseburger stekes ca. 3-4 min på hver side. Krydres som du ønsker. Legges på poteter etter steking for å hvile litt.
- Paprika, tomater og purreløk stekes i pannen etter at burger er tatt ut.
- Anrett poteter på salatblader. Paprika og tomater før lakseburger, og topp så med purreløken.
0 kommentarer