Reklame | Krydra.no Alt krydder i maten.
Her kommer en rett laget på et nytt ferdig produkt fra Lofoten produsenten. Kjøttdeig av laks som de kaller det. 99 % fisk, 1 % salt, er alt der er i denne fiskedeigen. Denne retten er enkel, resk å lage, god på smak. Kan lages som lavkarbo, uten poteter. Retten er glutenfri.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 400 gr. fiskedeig / kjøttdeig av laks.
- 150 gr. brokkoli.
- 100 gr. løk.
- 140 gr. gulrot.
- 3 ss. margarin.
- 5 ss. olivenolje.
- Kvernet salt, pepper og 1 ts dill.
- 200 gr. poteter. (Utelates ved lavkarbo).
- Skrell og sett poteter til kok til de er møre. Ca. 30 min koketid.
- Gulrot skrelles og kuttes i fine skråskjærte skiver.
- Løk skrelles og skjæres i skiver.
- Fiskedeigen deles og formes til 6 like karbonader / kaker.
- Når det er ca. 10 min igjen av koketid på poteter, stekes fiskekarbonader, gulrot og løk i 1 ss. margarin og olivenoljen.
- Brokkoli dampes ca. 3-4 min.
- Legg opp retten, og tilsett så 2 ss. margarin og dillen i stekepannen. La det smelte, og hell smøret over retten.
Retten inneholder uten poteter: 900 gr. – 1882 kcal. – 160,4 gr. fett . 18,2 gr. kbh. – 11 gr. fiber – 86,1 gr. proteiner.
0 kommentarer