Lofoten Laksekarbonader.

Reklame | Krydra.no Alt krydder i maten.

Her kommer en rett laget på et nytt ferdig produkt fra Lofoten produsenten. Kjøttdeig av laks som de kaller det. 99 % fisk, 1 % salt, er alt der er i denne fiskedeigen. Denne retten er enkel, resk å lage, god på smak. Kan lages som lavkarbo, uten poteter. Retten er glutenfri.

 

Oppskrift 2 porsjoner.

  • 400 gr. fiskedeig / kjøttdeig av laks.
  • 150 gr. brokkoli.
  • 100 gr.  løk.
  • 140 gr. gulrot.
  • 3 ss. margarin.
  • 5 ss. olivenolje.
  • Kvernet salt, pepper og 1 ts dill.
  • 200 gr. poteter. (Utelates ved lavkarbo).
  1. Skrell og sett poteter til kok til de er møre. Ca. 30 min koketid.
  2. Gulrot skrelles og kuttes i fine skråskjærte skiver.
  3. Løk skrelles og skjæres i skiver.
  4. Fiskedeigen deles og formes til 6 like karbonader / kaker.
  5. Når det er ca. 10 min igjen av koketid på poteter, stekes fiskekarbonader, gulrot og løk i 1 ss. margarin og olivenoljen.
  6. Brokkoli dampes ca. 3-4 min.
  7. Legg opp retten, og tilsett så 2 ss. margarin og dillen i stekepannen. La det smelte, og hell smøret over retten.

Retten inneholder uten poteter: 900 gr. – 1882 kcal. – 160,4 gr. fett . 18,2 gr. kbh. – 11 gr. fiber – 86,1 gr. proteiner.

Lofoten Laksekarbonader.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg