Dampet kveite med krabbesaus. (Lavkarbo).

Reklame | krydra.no norrona.net

Kveite er i sesong, og da må jeg jo bare lage middag med denne herlige fisken. Var og fikk tak i kveitefilet på Barbu fiskebutikk.

Der har de stort utvalg i skalldyr og fisk. Alltid ferske varer!
Oppskrift 2 porsjoner.
Retten lages som lavkarbo, men det er bare å tilsette poteter om du ønsker.
  1. Kok opp vann med 1 ss salt.
  2. Kutt opp 4 buketter av brokkoli og blomkål.
  3. Gulrot skrelles og deles i 2.
  4. Fløten kokes opp og tilsettes krabbekjøtt, salt og pepper, samt sitronsaft.
  5. Grønnsaker dampes i lettsaltet vann i ca. 3 min.
  6. Fisken trekker i ca. 5 min. Skal være fast i fisken.
  7. Når alt er ferdig, er det bare å anrette med sennepsfrø på toppen, og nyte de gode smaker.

Inneholder: 1215 kcal – 84,1 gr. fett – 16,0 gr. kbh (uten gulrot – 11,0 gr. kbh) – 9,4 gr. fiber – 92,5gr. protein.

 

Dampet kveitefilet med krabbesaus.

 

 

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg