Reklame | krydra.no
norrona.net
Kveite er i sesong, og da må jeg jo bare lage middag med denne herlige fisken. Var og fikk tak i kveitefilet på Barbu fiskebutikk.
Der har de stort utvalg i skalldyr og fisk. Alltid ferske varer!
Oppskrift 2 porsjoner.
Retten lages som lavkarbo, men det er bare å tilsette poteter om du ønsker.
- 350 gr. kveitefilet – villkveite.
- 1 ss Afrikansk snøflak, salt – Krydra.no
- 50 gr. krabbekjøtt – 2 ss.
- 1 dl. kremfløte.
- 1 ts tørket dill – eller 1 ss fersk.
- 2 ss sitronsaft.
- 75 gr. gulrot. 2 stk. middel størrelse.
- 100 gr. brokkoli.
- 120 gr. blomkål.
- 1 egg – hardkokt – delt.
- Kvernet salt og pepper – Krydra.no
- 20 gr. syltede sennepsfrø. 2 ts.
- 25 gr. smør.
- Kok opp vann med 1 ss salt.
- Kutt opp 4 buketter av brokkoli og blomkål.
- Gulrot skrelles og deles i 2.
- Fløten kokes opp og tilsettes krabbekjøtt, salt og pepper, samt sitronsaft.
- Grønnsaker dampes i lettsaltet vann i ca. 3 min.
- Fisken trekker i ca. 5 min. Skal være fast i fisken.
- Når alt er ferdig, er det bare å anrette med sennepsfrø på toppen, og nyte de gode smaker.
Inneholder: 1215 kcal – 84,1 gr. fett – 16,0 gr. kbh (uten gulrot – 11,0 gr. kbh) – 9,4 gr. fiber – 92,5gr. protein.
1 kommentar
Det så veldig godt ut! Takk for oppskriften.