Gratinert lettsaltet lammelår. (Lavkarbo).

Reklame | Krydr.no

Rester er også mat. Middagen i dag, er “leftovers” fra lettsaltet lammelår, som blandes med gode grønnsaker, overøses med fløte blandet med egg, havrefiber, salt, muskat og pepper. Vi kaster ikke mat, gjør vi vell?

Oppskrift 3 porsjoner.

Inneholder: 1125 gr. – 1350 kcal. – 72,8 gr. fett – 14,6 gr. kbh. – 13,7 gr. fiber – 152,8 gr. proteiner.

 

  1. Kutt alle grønnsaker i passe biter.
  2. Kok dem i ca. 2-3 min.
  3. Rør sammen egg, fløte og krydder.
  4. Ha lammelår i en smurt ildfast form.
  5. Ha på grønnsaker, og hell over eggemiksen.
  6. Ha ost på toppen, og stek det så i ovn på 180 °C i ca. 25 min, til osten blir gyllen.

 

Lavkarbo gratinert lettsaltet lammelår med grønnsaker.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg