Gratinert lettsaltet lammelår. (Lavkarbo).

Reklame | Krydr.no

Rester er også mat. Middagen i dag, er “leftovers” fra lettsaltet lammelår, som blandes med gode grønnsaker, overøses med fløte blandet med egg, havrefiber, salt, muskat og pepper. Vi kaster ikke mat, gjør vi vell?

Oppskrift 3 porsjoner.

Inneholder: 1125 gr. – 1350 kcal. – 72,8 gr. fett – 14,6 gr. kbh. – 13,7 gr. fiber – 152,8 gr. proteiner.

 

  1. Kutt alle grønnsaker i passe biter.
  2. Kok dem i ca. 2-3 min.
  3. Rør sammen egg, fløte og krydder.
  4. Ha lammelår i en smurt ildfast form.
  5. Ha på grønnsaker, og hell over eggemiksen.
  6. Ha ost på toppen, og stek det så i ovn på 180 °C i ca. 25 min, til osten blir gyllen.

 

Lavkarbo gratinert lettsaltet lammelår med grønnsaker.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg