Reklame | Krydra.no alt krydder i maten.
Ønsker du et flott kjøkken - www.wagner-kjokken.no Arendal er stedet. de tilbyr også Crema kaffe - deilig kaffe.
Denne salaten ligner litt på Gresk salat. Gresk salat er med fetaost. Her kommer salaten uten feta. Ellers ganske lik. Oregano er også en viktig ingrediens for mange. En tradisjonell gresk salat inneholder også ansjos og i noen tilfeller tilføyes også romanosalat. Det må dere gjerne tilføre om ønskelig. Grillsalater florerer det mange slag av, og denne føyer seg bare inn i rekkene. En saftig og god salat som passer det meste. Denne salaten kan god nytes i Lavkarbo livsstilen.
Oppskrift 3 porsjoner.
- 1 stk. stor avocado i terninger.
- 12 stk. cherrytomater – delt i 2 eller 4.
- 1/2 middels rødløk i passe biter.
- 1 stk. rød spiss paprika i biter.
- 12 stk. Kalamata olivener. Ta ut stein. Deles i 2.
- 1/3 agurk i terninger. Ta gjerne ut frøbiten om du ønsker det.
- 1/2 ts. peppermiks, 4 pepper – Krydra.no
- 1/2 ts. Hawaiisalt grønn, bambus Jade. – Krydra.no
- 1/2 ts. oregano – Krydra.no
- 6 ss god olivenolje.
- 2ss. balsamico.
- 2 ss. sitronsaft.
Inneholder: 909 gr. – 1358 kcal. – 133,7 gr. fett – 19,8 kbh. – 18,4 gr. fiber – 9,5 gr. protein.
Delt på 3, gir dette 6,6 gr. kbh. pr/porsj. Sammen med grillmat – kjøtt – fugl – fisk, gir ikke dette noe økning i kbh. innhold, da det som regel er 0 kbh. i disse proteiner. Griller du pølser, kan dette øke noe.
- Kutt opp alt som foreskrevet, i passe biter, og bland alt forsiktig sammen. Om avocado er noe overmoden, vil den kunne moses litt mye om du er tøff i miksen.
- Salt og pepper støtes til passe fint krydder, og tilsettes sammen med oregano, olje, sitronsaft og balsamico.
- Blandes litt, og du har en deilig grillsalat.
- I disse tider, april – mai, er det godt å mikse inn litt finhakket ramsløk, eller bare litt persilleblader.
For en delikat blogg du har 🙂
Hei Christine Emilie.
Takker for flott tilbakemelding. Prøver som best å tilfredsstille alle, med mat som alle kan lage, ikke tar for lang tid, samt det skal være smakfullt for øyet og ganen.