Reklame |
Her kommer oppskrift på lavkarbo surkål, laget på spisskål isteden for hodekål.
Oppskrift 8-10 porsjoner.
- 1600 gr. spisskål.
- 6 tsj. karve – hel.
- 4 – 6 ss sukrin gold. Hvor søt du vil ha den.
- 1 dl eddik.
- 2 tsj. salt.
- 1 tsj. kvernet – støtet hvit pepper. Her brukt krydder fra Krydra.no
Inneholder: 1796 gr. – 368 kcal – 7,5 gr. fett – 19,7 gr. kbh – 38,3 gr. fiber – 38 gr. protein.
- Kutt spisskålen i passe strimler.
- Ha i en gryte sammen med alt annet innhold i oppskrift.
- La det hele koke til kålen er passe myk.
- Smak og juster til du får den smaken du vil.
- Sett til avkjøling, om ikke du skal bruke surkålen med en gang.
0 kommentarer