Jeg er ydmyk og kjempeoverrasket.

Blogging, hva gir jeg meg ut på, tenkte jeg da jeg startet med mine oppskrifter på “miniblogg” som skulle gi tilgang til Blogg.no etter hvert. Regnet da med å være i “miniblogg” over lang tid, da jeg så hvordan Blogg.no hadde sine matbloggere, som lå med høye besøkstall hver dag. Gikk ca. 2-3 uker, før jeg ble invitert inn i Blogg.no. September 2021, ble min oppstart. Siden da, har jeg blogget det jeg og min familie lager av mat. Mitt fokus har vært ærlig mat, som alle kan ta del i å lage sammen med meg på kjøkkenet. Ikke alt er billig mat, men det må være opp til den enkelte hva der ønskes på tallerken. Frem til i dag, er det blitt 582 oppskrifter, og selvfølgelig blir det flere. Jeg bruker dette som min form for kokebok, og har ingen inntjening på denne bloggen.
Har for all del et samarbeid med Krydra.no på krydder, men ingen store samarbeidspartnere.

I dag fikk jeg vite gjennom andre bloggere, at jeg hadde vunnet Bunny Awards 2024. Mer overrasket ble jeg da jeg fikk vite at jeg også var nominert i GryXen-Awards 2024. Vant også den prisen, og er meget ydmyk og kjempe glad for begge priser. Takker alle som har stemt på meg, og håper dere vil prøve dere på oppskrifter sammen med meg fremover. Igjen takker jeg alle gode følgere og bloggere for året 2024. Takker ellers Gry Henriksen (Gryende) og Bunny.

 

 

 

5 kommentarer

    1. Bunny Awards ble avgjort av en komité som diskvalifiserte bloggere som ikke er matbloggere, og som dermed sørget for at den mest verdige, og riktig vinner, fikk prisen. Gratulerer! 🐰

    2. Det er virkelig en ære å få gjøre mitt for å hylle de bloggere som har utmerket seg spesielt i løpet av året. Min Gryxen-stemme gikk riktignok til deg, men den teller hverken mer eller mindre enn de som ble avgitt fra det grandiose antallet av andre stemmegivere over det ganske land. Følgelig går denne årets matblogger-utmerkelsen hinsides ut over det som måtte avstedkomme min, subjektive mening alene. Her har vi rett og slett folkemeningen hva den respektive målgruppen angår, og det er en karamell jeg syntes du bør unne deg å sutte på til glede, stolthet og inspo for fremtiden 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg