Lavkarbo Pizza med svinekjøtt og mozzarella.

Reklame | Krydra.no

Etter mange forsøk på å finne den rette pizzabunnen til lavkarbo livsstilen, har jeg nå kommet til at denne jeg her kommer med er av de bedre. Denne er laget på samme oppskrift som Lavkarbo rundstykker.
For å gjøre pizzabunnen noe sprøere, vurderer jeg å neste gang ha i litt ost. (50 gr. raspet.)

 

Oppskrift 2-3 porsjoner.

Pizzabunn:

Inneholder: 962 gr. -1678 kcal. – 126,4 gr. fett – 18,1 gr. kbh – 8 gr. fiber – 113,4 gr. protein.

  1. Bland sammen alt det våte i pizzadeigen, rør godt om, og tilsett så det tørre. Rør igjen godt om, og sett deigen til hviling.
  2. Ha hakkede tomater i en gryte, og kok denne inn til en noe mer tykk saus. Tilsett litt salt og pepper, samt oregano.
  3. Kjøttet stekes, og krydres lett med salt og pepper. Settes til hviling.
  4. Resten av grønnsaker freses så i samme panne som kjøttet. Gir noe smak tilbake.
  5. Bland grønnsaker og kjøtt.
  6. Trykk så ut pizzabunnen, legges på bakepapir og stekes i ca. 5 min på 180 °C til den får litt skorpe.
  7. Ta ut pizzadeigen, kjøl noe ned, smør så på tomatsausen, tilsett garnityret på sausen, og til slutt legges mozzarella og ost på.
  8. Stek pizza i ca. 25 min. Ta ut, og la hvile litt før du kutter opp pizzaen.

Retten gir 25,6 gr. kbh – delt på 3 gir dette ca. 8,5 gr. kbh pr porsjon.

 

Med svinekjøtt og mozzarella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavkarbo pizzabunn.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg