Stekt kyllingfilet på havreris. VLCD.

Reklame | Krydra.no Krydder og urter på nett.

Stekt kyllingfilet på sorthavre.

Kyllingfilet finnes i mange forpakninger. Her må en bare sjekke godt kilopriser før en handler. En kan se seg blind hos de forskjellige butikk kjeder i deres utvalg. 2 pk, 3-4 pk, storforpakninger på 1,4 kg eller mer. Fersk eller frossen filet.
Meny har fersk kyllingfilet fra Kyllinggården til kr 155,- pr. kg i 1,4 kg. pakke. Rema har filet fra Solvinge, 1 kg pk. til kr 158,20 pr. kg. Her må en sjekke. Hos Gigaboks, som ikke finnes alle steder i landet, får du filet til kr 127,60 pr. kg.

Jeg valgte her Meny som butikk.

Oppskrift 2 porsjoner.

  • 2 stk. kyllingfileter, delt i 8 tynne fileter.
  • 1,3 dl. svarthavre ris – økologisk.
  • 1 stk. middels gulrot i tynne skiver halvmåneskiver.
  • 1/2 gul paprika i strimler.
  • 1/3 squash i halvmåneskiver.
  • 1 liten rødløk i tynne båter.
  • 2 stk. middels sjampinjonger i båter.
  • 1 hvitløksfedd i små terninger.
  • 2 ts. buljong pulver, grønnsak, økologisk.
  • 1/2 ts. sitroningefær, finmalt, økologisk.
  • 10 grønne, økologiske pepperkorn støtes.
  • 2 ts. Petalos flaksalt.
  • olivenolje til steking.

Retten inneholder: 890 g. – 46 g fett – 60,8 g kbh. – 102,6 g proteiner – 1113 kcal.

Ettersom dette er en VLCD rett, er der ikke saus til retten. Det er krydderet som gjør smakene i retten.
Krydder kommer fra Krydra.no.

Kjøp ditt krydder på nett, registrer deg.

Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din Her legges kokkengeir10 inn, og du får 10% på ditt kjøp.
  1. Start med å skylle havreris i kaldt vann. Settes så til kok i godt med vann, som om du skulle koke pasta.
    Ha litt salt, hvitløk og buljong i vannet. Kokes i ca. 20 min.
  2. Når det er ca. 10 min igjen, stekes kyllingfilet og grønnsaker hver for seg.
  3. Kylling skal være gjennomstekt, men ikke for mye steking, da kylling vil bli tørr.
    Krydres med sitroningefær blandet med litt salt, og grønn pepper.
  4. Sil havrerisen, og smak den til med litt mer salt om nødvendig.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg