Vlcd Italienske kjøttboller med spinat.

Reklame | Krydra.no alt av de gode smaker i maten. Bakeren og Kokken Alt av utstyr til ditt kjøkken.

Vlcd Italienske kjøttboller med spinat.

 

Oppskrift 3 porsjoner.

  • 400 g. kjøttdeig av storfe.
  • 1/2 pk. spinatblader – stor pk. Finkuttes.
  • 2 egg.
  • 100 g  sjampinjonger – delt i båter.
  • 100 g snack tomater.
  • 100 g purreløk – i 4 biter.
  • 200 g rødkål i strimler.
  • 90 g squash i skiver.
  • 6 ss Olivenolje til steking.

Krydder og smak i maten:.

 

  1. Miks sammen kjøttdeig, egg og litt salt. Røres godt sammen med en sleiv.
  2. Tilsett finhakket spinat, litt Tigerpepper, pizzakrydder og ovnsbakte grønnsaker. Ca. 1 ts. av de to siste ingredienser.
  3. Lag kjøttboller på ca. 35-40 gr. stk. Stek en for prøvesmaking. Ha i litt mer krydder om de ikke tilfredsstiller smak du ønsker.
  4. Stek kjøttboller til de er gjennomstekte.
  5. Purreløken stekes med kjøttboller når de vendes.
  6. I tiden kjøttboller steker, dampes rødkål i litt vann, tilsatt salt og balsamico. Kokes til den er mør.
  7. Soppen og squash, stekes til de er lett brunet. Ha i tomater, og la det steke ca. 2 min til.

Retten inneholder totalt: 1285 g – fett 125,7 g – kbh 14,7 g – proteiner 104,8 g – 1659 kcal.

 

Kjøp din kjøkkenvekt fra Bakeren og Kokken. Klikk på bildet for å komme til produktet.

 

Kjøkkenvekt.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg