Reklame | Krydra.no alt av de gode smaker i maten. Bakeren og Kokken Alt av utstyr til ditt kjøkken.
Oppskrift 3 porsjoner.
- 400 g. kjøttdeig av storfe.
- 1/2 pk. spinatblader – stor pk. Finkuttes.
- 2 egg.
- 100 g sjampinjonger – delt i båter.
- 100 g snack tomater.
- 100 g purreløk – i 4 biter.
- 200 g rødkål i strimler.
- 90 g squash i skiver.
- 6 ss Olivenolje til steking.
Krydder og smak i maten:.
- Petalos salt, Tjgerpepper, Pizzakrydder, Ovnsbakte grønnsaker.
- 2 ss lys balsamico, eller eplesidereddik. I kålen under damping.
- Miks sammen kjøttdeig, egg og litt salt. Røres godt sammen med en sleiv.
- Tilsett finhakket spinat, litt Tigerpepper, pizzakrydder og ovnsbakte grønnsaker. Ca. 1 ts. av de to siste ingredienser.
- Lag kjøttboller på ca. 35-40 gr. stk. Stek en for prøvesmaking. Ha i litt mer krydder om de ikke tilfredsstiller smak du ønsker.
- Stek kjøttboller til de er gjennomstekte.
- Purreløken stekes med kjøttboller når de vendes.
- I tiden kjøttboller steker, dampes rødkål i litt vann, tilsatt salt og balsamico. Kokes til den er mør.
- Soppen og squash, stekes til de er lett brunet. Ha i tomater, og la det steke ca. 2 min til.
Retten inneholder totalt: 1285 g – fett 125,7 g – kbh 14,7 g – proteiner 104,8 g – 1659 kcal.
Kjøp din kjøkkenvekt fra Bakeren og Kokken. Klikk på bildet for å komme til produktet.
0 kommentarer