Gratinert oste og kokos krem.

Denne desserten, blir litt lik en ostekake i smak, da uten kjeksbunnen. Her bruker jeg eggehviten som var igjen etter å ha laget bearnaise i retten Baconsurret, stekt avocado med bearnaise tilsatt sennep. Salty, gratinert oste og kokoskrem.

 

Oppskrift 2 personer.

Inneholder m/sukker ( erstatning) : 954 kcal (800) – 70,3 gr. fett – 45,9 gr. kbh. (6,9) – 2 gr. fiber – 33,3 gr. protein. (Lavkarbo).

Osten settes i romtemperatur i 1 time. Pisk 1 egg og 2 ss. sukker/ erstatning til eggedosis. Pisk opp osten, og rør denne forsiktig inn i eggedosisen. Tilsett kokosmasse.  Løs opp gelatinen i litt vann – 2 ss. Rør gelatinen lett nedkjølt i ostekremen. Ha i glass, og sett kjølig 1-2 timer. Stivpisk eggehvite med 1 ss. sukker /erstatning, og saltet. Topp eggehviten på kremen, og brenn av med en gassbrenner. Om ikke du har dette, kan du erstatte eggehviten med pisket krem. Ikke flamber denne om du det gjør. Smelter bare. Dette blir en smakfull dessert.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg