Chorizo med lavkarbo pasta, kinakål og kapusta kiszona (sauerkraut).

Reklame | norrona.net - tallerken fra Lifestyle serien Benedikt.

Her kommer en pastarett mikset med gode smaker fra sauerkraut og smaker fra chorizo pølser. Lett styrke fra pølse, preger smaker sammen med den lett syrlige smaken fra sauerkraut. Rask middag.

 

Oppskrift  2 porsjoner.

  • 200 gr. chorizo pølse – Jacobs utvalgte (Meny)
  • 200 gr. Monster pasta – 1 pk.
  • 65 gr. kinakål.
  • 50 gr. sjampinjong.
  • 4 gr. hvitløk – 1 fedd.
  • 40 gr. rødløk.
  • 30 gr. vårløk/purreløk.
  • 100 gr. Kapusta Kiszona (sauerkraut)
  • 5 ss. olivenolje.
  • 1 ss. Maggi flytende krydder.
  • 12 gr. raspet parmesan. 2 ss.
  • 20 gr. pesto – hjemmelaget.

Inneholder: 556 gr.  – 1121 kcal. – 96,6 gr. fett – 8,9 gr. kbh. – 3,3 gr. fiber – 50,8 gr. protein.

  1. Ta skinnet av pølser, og skvis kjøttet i en varm stekepanne.
  2. Kutt sjampinjong i strimler. Løk i båter – biter, hvitløk finkuttet.
  3. Hakk kjøttet litt fra hverandre, og tilsett så løktyper og sjampinjong. La dette frese noen minutter.
  4. Tilsett så strimlet kinakål, kapusta kiszone og pasta. Vend alt godt sammen.
  5. Tilsett maggi flytende krydder, og vend igjen.
  6. Anrettes med pesto og raspet parmesan på topp.
  7. Retten inneholder ellers mye smak.
Chorizo, lavk. pasta, kinakål og kapusta kiszona.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg