Reklame | norrona.net - tallerken fra Lifestyle serien Benedikt.
Her kommer en pastarett mikset med gode smaker fra sauerkraut og smaker fra chorizo pølser. Lett styrke fra pølse, preger smaker sammen med den lett syrlige smaken fra sauerkraut. Rask middag.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 200 gr. chorizo pølse – Jacobs utvalgte (Meny)
- 200 gr. Monster pasta – 1 pk.
- 65 gr. kinakål.
- 50 gr. sjampinjong.
- 4 gr. hvitløk – 1 fedd.
- 40 gr. rødløk.
- 30 gr. vårløk/purreløk.
- 100 gr. Kapusta Kiszona (sauerkraut)
- 5 ss. olivenolje.
- 1 ss. Maggi flytende krydder.
- 12 gr. raspet parmesan. 2 ss.
- 20 gr. pesto – hjemmelaget.
Inneholder: 556 gr. – 1121 kcal. – 96,6 gr. fett – 8,9 gr. kbh. – 3,3 gr. fiber – 50,8 gr. protein.
- Ta skinnet av pølser, og skvis kjøttet i en varm stekepanne.
- Kutt sjampinjong i strimler. Løk i båter – biter, hvitløk finkuttet.
- Hakk kjøttet litt fra hverandre, og tilsett så løktyper og sjampinjong. La dette frese noen minutter.
- Tilsett så strimlet kinakål, kapusta kiszone og pasta. Vend alt godt sammen.
- Tilsett maggi flytende krydder, og vend igjen.
- Anrettes med pesto og raspet parmesan på topp.
- Retten inneholder ellers mye smak.
0 kommentarer