Reklame | Wagner kjøkken - Stoa, Arendal- Crema Monsooned Malabar AA.
Norrona.net - tallerker fra Lifestyle serien Benedikt.
Denne desserten kom ut av fantasien etter å ha fått med 1 bx. Gresk yoghurt i matkassen fra Godt Levert. Med smaken av mango
og pasjon. Desserten er toppet med hakkede paranøtter og aprikossyltetøy. Sistnevnte kan sløyfes, og du får en lavkarbodessert.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 1 bx. Gresk yoghurt. (150gr.)
- 2 ss – 40 gr. creme fraiche 35%.
- 2 ss. aprikossyltetøy. (kan sløyfes)
- 5 stk. – 15 gr. knuste paranøtter.
- Bland sammen yoghurt og creme fraiche. Knus nøtter. Legg opp og nyt de friske og syrlige smaker.
Inneholder: 235 gr. – 344 kcal. – 24 gr. fett – 19,3 gr. kbh. – 1,1 gr. fiber – 12 gr. protein.
Uten aprikossyltetøy: 205 gr. – 307 kcal. – 24 gr. fett – 10,3 gr. kbh. – 1,1 gr. fiber – 11,9 gr. protein.
Kaffe til desserten fra Wagner kjøkken – Stoa, Arendal.
0 kommentarer