Hjertesalat med mozzarella, oliven og cherrytomat. (Lavkarbo).

Reklame | Krydra.no Alt krydder i maten. Her er der brukt peppermiks og keltisk sjøsalt.

Lett og god sommermat. Varme dager gjør at en blir litt matlei. De enklere retter er da å foretrekke. Her en enkel, god og smakfull salat.
Salaten nytes som en lunsjrett, eller som salat til grillretter, med på tur i båten, eller på tur med bilen. Lages også enkelt på camping.

Oppskrift 2 porsjoner.

  • 8 stk. hjertesalat, blader.
  • 10 stk. Cherrytomat.
  • 2 stk. vårløk, stilker.
  • 12 stk. Kalamata oliven.
  • 125 gr. mozzarella – 1 stk.
  • 6 skiver agurk.
  • 4 ss. pesto.
  • 0,5 tsj. salt – litt kvernet pepper.
  • 1 stk. middels avocado.

Inneholder: 650 gr. – 1464 kcal. – 133,5 gr. fett – 9,5 gr. kbh. – 11,6 gr. fiber – 50,5 gr. protein.

  1. Skyll og strimle hjertesalaten.
  2. Alle andre ingredienser, foruten pesto og oliven, kuttes i passe biter. Blandes lett i salaten.
  3. Oliven legges til, før pesto dryppes på her og der.
  4. Krydre lett med salt og pepper.

Serveres gjerne med godt brød, som focaccia, baguetter el.

 

Hjertesalat med mozzarella, oliven og tomater.
Hjertesalat med mozzarella, oliven og tomater.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg