Reklame | Krydra.no Alt krydder i maten. Her er der brukt peppermiks og keltisk sjøsalt.
Lett og god sommermat. Varme dager gjør at en blir litt matlei. De enklere retter er da å foretrekke. Her en enkel, god og smakfull salat.
Salaten nytes som en lunsjrett, eller som salat til grillretter, med på tur i båten, eller på tur med bilen. Lages også enkelt på camping.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 8 stk. hjertesalat, blader.
- 10 stk. Cherrytomat.
- 2 stk. vårløk, stilker.
- 12 stk. Kalamata oliven.
- 125 gr. mozzarella – 1 stk.
- 6 skiver agurk.
- 4 ss. pesto.
- 0,5 tsj. salt – litt kvernet pepper.
- 1 stk. middels avocado.
Inneholder: 650 gr. – 1464 kcal. – 133,5 gr. fett – 9,5 gr. kbh. – 11,6 gr. fiber – 50,5 gr. protein.
- Skyll og strimle hjertesalaten.
- Alle andre ingredienser, foruten pesto og oliven, kuttes i passe biter. Blandes lett i salaten.
- Oliven legges til, før pesto dryppes på her og der.
- Krydre lett med salt og pepper.
Serveres gjerne med godt brød, som focaccia, baguetter el.
0 kommentarer