Japansk Ostekake. 3 ingredienser.

Japansk ostekake

 

 

 

Denne ostekaken har som opplyst kun 3 ingredienser. Denne ostekaken er fluffy, god og smakfull.

Japansk ostekake på sjokoladecookie. (Aunt Mable).

 

Oppskrift 8-12 porsjoner.

  • 6 egg.
  • 2 plater hvit sjokolade. 200 gr.
  • 2 beger Tine kremost, naturell.
  1. Skill eggeplomme og eggehviten. Sett eggehviten i kjøleskapet.
  2. Knekk opp sjokoladen, og ha sjokolade i en bolle som tåler varme. Kok opp vann i  en gryte. Sett bollen med sjokolade over varmen, og la den smelte.
  3. Sett så den smeltede sjokoladen på benken. La den kjøle litt ned, før du rører inn eggeplommer og kremosten.
  4. Stivpisk eggehviten. Rør inn 1/3 med en slikkepott. Rør så inn resten av eggehviten.
  5. Stekeovnen settes på 170 gader. Sett inn langpanne med vann i. Ta frem en ringform, 24 cm. Kle den med folie, og så bakepapir lett smurt. Hell så røren i formen.
  6. Settes i vannbadet, og stekes 15-20 min. Slå ned tempen til 160 grader. Stek kaken videre i 15-20 min. Slå så av ovnen, og la kaken hvile i ovnen i 15 min.
  7. Ta ut kaken. Settes på en rist til avkjøling. Settes inn i kjøleskap i ca 1-2 timer før servering.
  8. Pyntes med friske bær.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg