Denne ostekaken har som opplyst kun 3 ingredienser. Denne ostekaken er fluffy, god og smakfull.
Japansk ostekake på sjokoladecookie. (Aunt Mable).
Oppskrift 8-12 porsjoner.
- 6 egg.
- 2 plater hvit sjokolade. 200 gr.
- 2 beger Tine kremost, naturell.
- Skill eggeplomme og eggehviten. Sett eggehviten i kjøleskapet.
- Knekk opp sjokoladen, og ha sjokolade i en bolle som tåler varme. Kok opp vann i en gryte. Sett bollen med sjokolade over varmen, og la den smelte.
- Sett så den smeltede sjokoladen på benken. La den kjøle litt ned, før du rører inn eggeplommer og kremosten.
- Stivpisk eggehviten. Rør inn 1/3 med en slikkepott. Rør så inn resten av eggehviten.
- Stekeovnen settes på 170 gader. Sett inn langpanne med vann i. Ta frem en ringform, 24 cm. Kle den med folie, og så bakepapir lett smurt. Hell så røren i formen.
- Settes i vannbadet, og stekes 15-20 min. Slå ned tempen til 160 grader. Stek kaken videre i 15-20 min. Slå så av ovnen, og la kaken hvile i ovnen i 15 min.
- Ta ut kaken. Settes på en rist til avkjøling. Settes inn i kjøleskap i ca 1-2 timer før servering.
- Pyntes med friske bær.
0 kommentarer