Lavkarbo Kyllingfilet fylt med avocado, basilikum og pikant salami.

Reklame | Krydra.no Alt krydder i maten. Norrona.net Tallerken fra Lifestyle serien - Benedikt pizza tallerken.

Nytt år, mange som ønsker å endre livsstilen sin. Lavkarbo er en av mange livsstiler som brukes for vektnedgang, men også for de som bare ønsker å ta bort karbohydrater i form av sukker, hvitt brød, pasta etc. Her kommer en rett basert på lavkarbo.

Oppskrift 2 porsjoner.

  • 300 gr. kyllingfilet.
  • 1 liten avocado – ca. 80 gr.
  • 2 klyper basilikum blader.
  • 30 gr. pikant salami.
  • 120 gr. bacon.
  • 80 gr. Padron grønn liten paprika.
  • 80 gr. løk – gul/kepa.
  • 80 gr. aubergine.
  • 150 gr. squash.
  • 2 ss. smør.
  • 6 ss. olivenolje.
  • 50 gr. hvitløkssmør, ramsløksmør.
  1. Skjær en lomme i kyllingfileter. Fylles med avocado – en halv i hver filet. Legg inn 15 gr. pikant salami i hver filet.
    Press inn basilikum, og surr bacon rundt fileter. Krydres med salt og pepper.
  2. Fileter legges i en stekepanne med 1 ss smør og litt olivenolje. Brunes på alle sider.
  3. Sett fileter i stekeovnen på 200 °C i ca. 25 min.
  4. Grønnsaker skjæres i strimler, båter, og stekes i 1 ss smør og litt olje ca. 5 før kyllingfilet er ferdig. Krydres med salt og pepper.
  5. La kyllingfileter hvile noe før du kutter i den.

Inneholder: 900 gr. – 2190 kcal. – 194,5 gr. fett – 8,6 gr. kbh. – 4 gr. fiber – 99 gr. proteiner.

 

Kyllingfilet fylt med avocado, basilikum og pikant salami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg