Lakseburger med kremet tacosaus. Lavkarbo.

Reklame | Kulina - kokebok på mobilen - last ned app`en. Krydra.no Alt krydder i maten. Norrona.net tallerken fra Lifestyle utvalget.

Ferietiden nærmer seg med stormskritt. Noen har kanskje allerede startet med ferien. Ferietid er for mange enkle retter på bordet. Da er det greit å ta med seg kokeboken på tur. Kulina appen er en app du kan ta med deg, lastet ned på mobilen. Her finner dere mange oppskrifter på et sted. Her kommer en oppskrift som du finner på Kulina, som her på Blogg.no. Ikke alle ønsker å bruke wiifi nettet på tur, om du da ikke har VPN – som beskytter deg hvor du en er på reise. Gode, lette, unne og raske retter, er også et “must” på tur. Denne retten er en rett du vil like. Laksedeig er ellers et nytt produkt på markedet. De kaller det for Laksekjøttdeig. Pakke på 400 gr. Passer perfekt til taco, lakseburger,
stekt til pasta – gjerne med saus som i denne retten, lakse –  frikaseboller mm. Et allsidig produkt. Håper retten frister.

 

Oppskrift 2 porsjoner.

  • 400 gr. laksedeig – 1 pk.
  • 60 gr. vårløk/ purreløk.
  • 30 gr. rød paprika.
  • 2 ss. tacosaus, med lavt karboinnhold.
  • 250 gr. blomkål.
  • 1 dl. matfløte/ kremfløte.
  • 2 ss smør.
  • 2 ss. olivenolje.
  • 2 stk. / 50 gr. små snack agurker.
  • Salt og pepper.

Inneholder: 1000 gr. – 1595 kcal. – 125,9 gr. fett – 14,9 gr. kbh. – 9 gr. fiber – 93,3 gr. protein.

 

  1. Del opp pakken med laksedeig i 4 like kaker. Forme dem som burgere.
  2. Kutt opp vårløk og paprika i terninger. Fres dem i 1 ss. smør, og tilsett tacosaus og mat/ kremfløte, litt salt og pepper.
    La sausen koke i tiden du steker lakseburgere og koker blomkålen.
  3. Lakseburgere stekes i olivenolje og 1 ss smør. 2-3 min på hver side. Litt pepper på.
  4. Blomkålen dampes ca. 5-6 min.
  5. Snack agurken deles i to, og stekes med når du snur lakseburgere.
  6. Dette er en smakfull rett.
Lakseburger med kremet tacosaus. Lavkarbo.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg