Reklame | Krydra.no alt av krydder i maten.
(Denne oppskriften er hentet fra omhelse.no) Har utover dette tilsatt chiafrø. Chiafrø sies å være blant de sunneste matvarer i verden.
En porsjon ((28 gr) er en god kilde til antioksidanter, proteiner, fiber, sink, kalsium og omega-3 fettsyrer. Du finner ellers mye om chiafrø på nettet.
Oppskrift 16 stk. knekkebrød.
- 3 egg.
- 1 dl. solsikkekjerner.
- 1 dl. linfrø.
- 3 dl. sesamfrø.
- 1/2 ts. salt.
- 20 gr. chiafrø.
- 75 gr. raspet ost. (Kan utelates, men de er gode med ost i)
Inneholder: Totalt 555 gr. – 203,3 gr. fett – 7 gr/kbh. – 46 gr. fiber – 111,1 gr. protein.
Dette utgjør ca 0,44 gr/kbh pr knekkebrød.
- Sett ovnen på 220 °C.
- Rør alle ingredienser sammen.
- Ha stekepapir på et stekebrett.
- Ha røren på brettet, og bruk en slikkepott el. til å jevne ut massen til en jevn flate.
- Sett brettet i ovnen, og la det stekes i 15 min. Pass på at det ikke brennes.
- Ta brettet ut, og del i 16 stk. med en pizzarulle eller kniv.
- Legges på rist, og avkjøles.
- Legges i en tørr boks.
3 kommentarer
1 dl. solsikkekjerner = 60g
1 dl. linfrø = 50g
3 dl. sesamfrø = 150g
nydelige knekkebrød, takk for oppskrift
Hei. Stekes disse med varmluft? De ser veldig gode ut,så takk for oppskrift. Tenkte å prøve meg på disse.
Her stekes de med over og undervarme.