Reklame | Krydra.no
Denne oppskriften er en viderebygging på lavkarbo rundstykker og hvitløksbaguetter. Se oppskrift her.
Oppskrift 4 stk. à ca. 106 gr.
- 3 medium egg.
- 1,5 dl. soyamelk, uten sukker. Romtemperert.
- 75 gr. havrefiber – Tights.no
- 3 ts. bakepulver.
- 1 ss fiberhusk.
- 1,5 ts. Hawaiisalt, rødt gull Aalea – Krydra.no
- 1/4 ts. xantangummi – Krydra.no
- 2,7 gr. – 1 plate sjøtang – Yaki sushi nori. Knust.
- 2 ss. olivenolje.
- 1 ss. – ca. 5 gr. Gyroskrydder – Krydra.no
Inneholder: 424,8 gr. – 658 kcal – 37,3 gr. fett – 10,6 gr. kbh – 82,9 gr. fiber – 25,5 gr. protein.
(Ca. 2,65 gr. pr. stk)
- Rør sammen egg og soyamelk.
- Ha gyroskrydder i oljen, og tilsett så dette i røren.
- Fin frem og bland de tørre ingredienser.
- Bland så sammen det våte og det tørre.
- Rør deigen godt sammen, og sett den til hviling i ca. 30 min.
- Del deigen i 4 emner. Bruk litt olje i hendene for at ikke deigen skal klisse for mye. Trykk ut til de er ca. 10 – 12 cm store, og la de så hvile i 10 min ekstra.
- Legges på bakebrett med bakepapir.
- Settes i oppvarmet ovn på 200 °C og stekes i 10-12 min.
0 kommentarer