Lavkarbo Pitabrød med Gyroskrydder.

Reklame | Krydra.no

Denne oppskriften er en viderebygging på lavkarbo rundstykker og hvitløksbaguetter. Se oppskrift her.

 

Oppskrift 4 stk. à ca. 106 gr.

Inneholder: 424,8 gr. – 658 kcal – 37,3 gr. fett – 10,6 gr. kbh – 82,9 gr. fiber – 25,5 gr. protein.
(Ca. 2,65 gr. pr. stk)

  1. Rør sammen egg og soyamelk.
  2. Ha gyroskrydder i oljen, og tilsett så dette i røren.
  3. Fin frem og bland de tørre ingredienser.
  4. Bland så sammen det våte og det tørre.
  5. Rør deigen godt sammen, og sett den til hviling i ca. 30 min.
  6. Del deigen i 4 emner. Bruk litt olje i hendene for at ikke deigen skal klisse for mye. Trykk ut til de er ca. 10 – 12 cm store,  og la de så hvile i 10 min ekstra.
  7. Legges på bakebrett med bakepapir.
  8. Settes i oppvarmet ovn på 200 °C og stekes i 10-12 min.
Lavkarbo Pitabrød.
Lavkarbo Pita med Gyroskrydder.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg