Ooni Koda 16 Pizzaovn.

Reklame | Varmefag Arendal varmefag.no/arendal

Ooni Koda pizzaovner er det nye innen pizzaovner. Her får du en skikkelig god ovn, som steker din pizza på 1-2 min. Jeg var ute og handlet min Ooni Koda 16 forleden dag på Varmefag på Stoa i Arendal. De fikk inn et nytt parti, hvor jeg var en av de heldige som fikk et eksemplar.
Varmefag på Stoa kan absolutt anbefales til kjøp av flere produkter innen utemiljø

Opplev den nye Ooni Koda 16. Stek pizza på 1-2 minutter. L-formet gassbrenner gir flammer fra to sider samtidig og en raskere og jevnere steking.
Pizzaovnen er klar til bruk på 20-25 minutter og oppnår 450-500 grader. Gassregulator og slange medfølger, ferdig montert.

Ooni koda pizzaovner er produsert for å kunne lage skikkelige napolitanske pizzaer. Med de høye temperaturer, som en vanlig kjøkkenovn ikke klarer å komme opp i, blir pizza her stekt på høy temperatut opp til 450-500 grader, der du få en sprø og god bunn. Her gjelder det å passe på.

Napolitansk pizza er verdenskjent. De har bakt enkle, men ekstremt velsmakende, pizzaer i vedfyrte steinovner i hundrevis av år. Kanten på pizzaen er større og boblende, og du er nesten nødt til å brette pizzabiten for å spise for å ikke miste ingrediensene på tallerkenen. Dette er altså noe helt annet en for eksempel en romersk pizza, som er tynnere og ganske «crispy» gjennom hele, med fyll helt ut til kantene. Ooni Koda har tatt denne metoden og laget pizzaovner der du kan bruke gass istedenfor ved. Resultatet blir det samme. Gass er også for mange mer anvendelig, da de som bor i blokker ol. kan nytte denne formen for grilling, steking. Løp og kjøp din pizzaovn hos Varmefag eller andre som tilbyr Ooni Koda 16. Lykke til som god Italiensk “pizzabaker”.

Sammen med den nyinnkjøpte pizzaovn, som også vil brukes til annen for for grilling, ble vi inspirert til å lage et Italiensk preg på vår balkong. Bilder viser litt av hva som har satt preg på vår balkong. Her er Italienske krukker, kafèbord, urter, blomster og lykter.

Vi gleder oss stort til vi kan ut å reise igjen, og har laget en reise – Gourmettur neste påske – høst, der vi inviterer venner med på en fantastisk reise i Piemonte. Historie, kultur, mat og vin i et tettpakket program. Vi krysser selvsagt alt for at dette går i orden, tatt i betraktning dagens samfunn, der Italia har vært preget av Korona. Vi har troen.

 

Ooni Koda 16.
Ooni Koda 16 Pizzaovn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg