Ostekrem med bær og nøtter. (Lavkarbo)

Tine sin originale kremost har en smidig og smørbar konsistens. Kremosten passer også godt som pålegg på brød, knekkebrød og kjeks. TINE Kremgo® har kremoster for enhver smak. Kremostene, Kremgo naturell, mandarin og ananas, passer godt til ostekake. Begge typer passer også til desserten som her kommer. Sistnevnte Kremgo, pyntes da med frukt som frisk anana, appelsin og drue,  isteden for bær.

 

Oppskrift 2 porsjoner. (Lavkarbo)

  • 1 pk. Kremgo naturell – 125 gr.
  • 1 dl. kremfløte.
  • 1 ss. sukrin melis, toppet.
  • 1ss. sitronsaft.
  • 2 ss. sukrin gold sirup.
  • 10 stk. blåbær.
  • 10 stk. bringebær.
  • 20 gr. valnøtter = 1 neve.

Inneholder: 891 kcal – 85,1 gr. fett – 10,6 gr. kbh – 13,4 gr. fiber – 12,8 gr. protein.

Sett kremosten i romtemperatur i 1 time. Pisk så sammen kremost, fløte, sitron og sukrin melis til en noe mer luftig krem.
Fordel kremen i 2 skåler – glass, og pynt med bær og knuste nøtter. Ha litt sirup på til slutt. Dette smaker godt.

 

Ostekrem med bær og nøtter.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg