Pastaskruer med ratatouille og dampet torskefilet.

Reklame | Krydra.no Krydder i maten. Norrona.net tallerken fra Lifestyleserien Benedikt.

Pastaskruer, eller på Italiensk – Fusilli, er rett og slett pasta formet som skruer. Formen gjør at mest mulig saus skal feste seg til pastaen.
Her er pastaskruer laget med økologisk fullkornspasta – type fra Eldorado, laget på durum hvete. Ratatouille oppskrift finner du i en av mine andre oppskrifter., eller du lager din egen med de ingredienser du ønsker. Godt blir det uansett.

Oppskrift 2 porsjoner.

  • 300 gr. torskefilet – skinn og benfri.
  • 150- 200 gr. fusilli pasta.
  • 3 dl. ratatouille.
  • Drissel med olivenolje og litt kvernet pepper på hver porsjon.

Denne retten tar ikke lange tiden å lage. Ratatouille er ferdig kokt, rester fra tidligere rett, torsken tar 3 min å dampe,
pasta ta ca. 7min å koke. Middag på 15-20 min. Start med å koke opp lettsaltet vann til pasta. Kok også opp lettsaltet vann til
torskefilet. Ha pasta i vannet, la det koke til pasta er al dentè. Passe tyggemotstand. Ratatouille kokes i gryte på samme tid som pasta.
Fisken dampes når du legger opp pasta med ratatouille. Topp retten med fisk. Drissel med olivenolje og kvernet pepper helt til slutt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg