Reinsdyr Indrefilet på aromasopp og grønnsaker. Lavkarbo.

Reklame | Krydra.no alt krydder i maten. Kulina - ta med deg din kokebok på mobilen.

Reinsdyr indrefilet på soppsaus
Reinsdyr indrefilet på soppsaus.

Oppskrift 2 porsjoner. Middag på ca. 15 min.

  • 300 gr. reinsdyr indre eller ytrefilet.
  • 10 stk. sjampinjong eller aromasopp i båter.
  • 12 stk. rosenkål.
  • 2 buketter brokkoli.
  • 100 gr. aspargesbønner.
  • 3 ss. creme fraishe,
  • 1/2 rødløk i båter.
  • Olje til steking.
  • Salt, pepper og litt timian som krydder.
  1. Ta reinsdyrfilet ut av kjøleskap et par timer før middag.
  2. Ha vann i en gryte med litt salt til damping av gr.saker.
  3. Sett stekeovnen på 200 °C og la den bli varm
  4. Ha litt olje i en varm stekepanne. Svi av fileten på begge sider.
  5. Krydre med salt pepper og timian.
  6. Ha fileten over i en ildfast form. Settes i ovnen i ca. 8-10 min. Ta ut og la hvile i 10 min før du skjærer i fileten.
  7. I tiden fileten steker, freses løk og sopp i samme panne som du stekte fileten. Her er gode smaker du vil ha med deg i sausen som du skal lage. Tilsett creme fraishe når løk og sopp er gyllen i farge. Kraften fra steking av fileten i ovn, tilsettes også. Det skal bli en litt tykk kremet saus.
  8. Ha de rensede rosenkål i gryten med kokende vann. La de koke i ca. 5 min. Ha så i aspargesbønner, og brokkoli de siste 3-4 min.
  9. Skjær fileten i skiver, og anrett på saus og grønnsaker.

Inneholder: 918 gr. – 70,7 gr. fett – 13,6 gr/kbh. – 20 gr. fiber – 81,4 gr. protein.
Dvs. ca. 1,5 gr/kbh. pr 100 gr.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg