Restaurant med sjel for den lokale maten, og der maten lages med sjel, der servitøren har håndlag med sine gjester til fingerspissene. Denne restauranten må dere bare besøke når dere er i Henningsvær. Her er ikke sjøutsikt, men det spiller ingen rolle, for her er det smaker, stil, gjestfrihet, lokalmat og kvaliteten som spiller hovedrollen.
Denne restauranten burde absolutt være omtalt i Michelin guiden.
Sjefskokk og servitør/kokk, som er eiere av restauranten, lover at de skal ta godt vare på deg mens du er deres gjest. Sitte ned, slappe av, velge dine favoritter på fat og i glass. Lene deg tilbake, glemme verden der ute og nyt tiden din ved deres bord.
Vi besøkte restauranten 2 dager på vårt besøk i Henningsvær. En 2 retter, og en 7 retters meny.
Første da nøt vi en herlig pastarett med hummer og fersk trøffel.
7 – retters menyen, ble det absolutte høydepunktet for turen. En ren nytelse for ganen, og med gode dråper som toppet vårt måltid. Vi var skikkelig mette når vi avsluttet vårt måltid.
5 – retter som ble oppgradert til en 7 retter. Selvsagt med godt i glasset som passet til mat.
Vi fikk et terteskjell med tørrfiskkrem, byttet ut kveite med piggvar, samt vi fikk tartar av hval.
Byttet ut desserten med en rabarbra og jordbærsuppe, parfait, og som til slutt ble toppet med Prosecco. Absolutt en herlig avslutning på et stort og herlig måltid.