Salat med Burrata og spekeskinke.

Reklame | Krydra.no alt av krydder i maten.

Salat med Burrata og spekeskinke.

 

 

 

 

 

Burrata er en italiensk ferskost. Den ligner mozzarella, men har en bløtere konsistens. Den produseres tradisjonelt i Murgia nær Bari i Italia. Den ferdige osten ligner en kule med en diameter på mellom 7 og 10 centimeter eller mellom 15 og 20 centimeter, med en glatt, skinnende hvit overflate. Smaken er mild og smøraktig.

Her kombineres Burrata med småtomater, rødløk og olivener, marinert i olivenolje, balsamico og krydder.

Anrettet på hjertesalat og servert med spekeskinke fra Stranda.
Serveres med godt brød, baguetter, focaccia eller grissini – Italienske brødpinner.

Tenker at videre oppskrift ikke er nødvendig her. Se på bildet, og bruk fantasien når du anretter.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg