Indisk mat er smakfull og god mat. Krydder er en essensiell del av maten. I butikker får dere en mengde ferdige sauser som er gode. I denne retten har jeg benyttet tandoori saus fra Saritas taste off India. Her er det kun 4 ingredienser, og tiden du bruker på retten er ca. 15 min.
Oppskrift 2 porsjoner.
Middag på 15 min.
- 400 gr. laksefilet eller hvit fisk om ønsket.
- 150 gr. fiber pasta – skruer eller rør.
- 1/3 brokkoli i små buketter.
- 1 gl. Tandoori saus.
- Kutt fisken i passe terninger. 2*2 cm er passe.
- Kok pasta i passe mengde vann, tilsatt litt salt. Koketid ca. 11 min.
Fiberpasta trenger noe mer koketid enn vanlige pasta skruer - Når det er 2-3 min. av koketiden. tilsettes brokkoli, og kokes så ferdig.
- Bland krydder som er i lokket på sausen med laksen.
- Ha sausen i en passe gryte, og tilsett så laksen.
- Når fisken er ferdig, blandes pasta og brokkoli inn i sausen.
- Serveres med Nan. Topp gjerne med rørt rømme eller rømmedressing.
0 kommentarer