Tandoori Laksegryte med fiber pasta og Nan.

Indisk mat er smakfull og god mat. Krydder er en essensiell del av maten. I butikker får dere en mengde ferdige sauser som er gode. I denne retten har jeg benyttet tandoori saus fra Saritas taste off India. Her er det kun 4 ingredienser, og tiden du bruker på retten er ca. 15 min.

 

Oppskrift 2 porsjoner.

Middag på 15 min.

  • 400 gr. laksefilet eller hvit fisk om ønsket.
  • 150 gr. fiber pasta – skruer eller rør.
  • 1/3 brokkoli i små buketter.
  • 1 gl. Tandoori saus.
  1. Kutt fisken i passe terninger. 2*2 cm er passe.
  2. Kok pasta i passe mengde vann, tilsatt litt salt. Koketid ca. 11 min.
    Fiberpasta trenger noe mer koketid enn vanlige pasta skruer
  3. Når det er 2-3 min. av koketiden. tilsettes brokkoli, og kokes så ferdig.
  4. Bland krydder som er i lokket på sausen med laksen.
  5. Ha sausen i en passe gryte, og tilsett så laksen.
  6. Når fisken er ferdig, blandes pasta og brokkoli inn i sausen.
  7. Serveres med Nan. Topp gjerne med rørt rømme eller rømmedressing.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg