Igjen kommer en rett med rester. Juleskinke og lapskaus fra forleden dag. Dette er en rett som forklarer seg selv, men oppskrift legger jeg inn her likevell. Håper det inspirerer dere til å tenke på hva rester kan brukes til. Billig og god mat.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 200 gr. lapskaus.
- 100 gr. kuleskinke.
- 4 stk. brød – stekes på pannen, eller toastes.
- 2 salatblad – hjertesalat.
- 4 stk cherrytomater.
- 10 skiver agurk.
- 6 skiver rødbeter.
- 4 stk egg.
- Litt olje og smør til steking og brød.
Kok opp rester av lapskaus. Toaste brødet. Stek juleskinken i pannen. Ha salat på brød. Ha på juleskinke, lapskaus,
og topp med stekte egg. Pynte med tomat, agurk og rødbeter. Nytes med et glass melk.
0 kommentarer