Reklame | Krydra.no alt av de gode smaker i maten.
Bakeren og Kokken alt av utstyr til ditt kjøkken.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 300 gr. rensede scampi.
- 2 stk. sikori salat.
- 6 buketter blomkål.
- 4 skiver aubergine.
- 6 stk. snack tomater – delt i 2.
- 2 ss olivenolje til steking.
- 3-4 salvieblader.
- Grønn pepper, økologisk. (Krydra.no)
- Petalos flaksalt. (Krydra.no)
- 1 ss sitronsaft.
- 1 ss hvit balsamico eddik.
- Sjekk om skittstrengen er tatt ut av scampi. Om ikke, snitter du lett i ryggen på scampien, og drar ut strengen.
- Del sikorisalat i 2.
- Blomkål og sikori dampes i 3-4 min.
- Ha olivenolje i stekepannen, og stek scampi. Krydre lett med salt og støtet pepper.
- Etter scampi, stekes aubergine og sikori salat. Krydres lett. Ta grønnsaker ut av pannen.
- Scampi og tomater stekes så lett, før salvie. Ha i balsamico og sitronsaft, og la det frese lett.
Retten inneholder totalt: Ca 940 g – fett 42,4 g – Kbh 11,4 g – proteiner 51 g – kcal 663.
Ønsker du en flott panne, som kan kokes i, og som ser topp ut på bordet, er dette pannen for deg.
Klikk på bildet for å komme til bestilling.
Bakeren og Kokken.
0 kommentarer