Vlcd Pannestekt scampi med grønnsaker.

Reklame | Krydra.no alt av de gode smaker i maten. Bakeren og Kokken alt av utstyr til ditt kjøkken.

Vlcd Pannestekt scampi og grønnsaker.

 

Oppskrift 2 porsjoner.

  • 300 gr. rensede scampi.
  • 2 stk. sikori salat.
  • 6 buketter blomkål.
  • 4 skiver aubergine.
  • 6 stk. snack tomater – delt i 2.
  • 2 ss olivenolje til steking.
  • 3-4 salvieblader.
  • Grønn pepper, økologisk. (Krydra.no)
  • Petalos flaksalt. (Krydra.no)
  • 1 ss sitronsaft.
  • 1 ss hvit balsamico eddik.
  1. Sjekk om skittstrengen er tatt ut av scampi. Om ikke, snitter du lett i ryggen på scampien, og drar ut strengen.
  2. Del sikorisalat i 2.
  3. Blomkål og sikori dampes i 3-4 min.
  4. Ha olivenolje i stekepannen, og stek scampi. Krydre lett med salt og støtet pepper.
  5. Etter scampi, stekes aubergine og sikori salat. Krydres lett. Ta grønnsaker ut av pannen.
  6. Scampi og tomater stekes så lett, før salvie. Ha i balsamico og sitronsaft, og la det frese lett.

Retten inneholder totalt: Ca 940 g – fett 42,4 g – Kbh 11,4 g – proteiner 51 g – kcal 663.

Ønsker du en flott panne, som kan kokes i, og som ser topp ut på bordet, er dette pannen for deg.
Klikk på bildet for å komme til bestilling.

Bakeren og Kokken.

Tractørpanne.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg