Aspargessuppe med vaktelegg.

Reklame | Krydra.no Krydder og urter på nett.

Aspargessuppe med vaktel egg.

Oppskrift 2 personer:

  •  1 bunt asparges,
  •  2 dl vann, 1 dl fløte.
  •  2 stk. vårløk.
  •  4 stk. vaktelegg.
  •  2 ss urter, hakket. Persille, basilikum og koriander.
  •  1/5 agurk, skrelles, kuttes i fine skiver som strimles.
  • Salt og pepper.
  1. Start med å kutte av bunnen på asparges. 2-3 cm.
  2. Del så fra topper, ca. 4 cm lange.  Asparges topper, dampes al dente (sprø).
  3. Hakk resten av stilken opp sammen med vårløk, som så freses i litt smør, og dampes møre.
  4. Kraften fra aspargestopper. tilsettes så asparges og vårløk, sammen med fløten.
  5. Krydder i. Kokes litt videre, før suppen kjøres glatt med en stavmikser. Tykner lett.
  6. Strimlet agurk tilsettes. La trekke videre.
  7. Kok opp vann til posjering av egg. Ikke la vannet koke når vaktel egg knekkes i, da de vil koke i stykker. Litt eddik og salt i vannet, gjør at egg binder seg når de legges i. La trekke i 2-3 min. før servering.

Se bilder for anretning. Herlig suppe som passer til forrett eller lett lunsj.

 

Bestill ditt krydder hos Krydra.no.

Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din   Bruk kokkengeir10, og få 10% på din bestilling.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg