Reklame | Krydra.no Krydder og urter på nett.
Oppskrift 2 personer:
- 1 bunt asparges,
- 2 dl vann, 1 dl fløte.
- 2 stk. vårløk.
- 4 stk. vaktelegg.
- 2 ss urter, hakket. Persille, basilikum og koriander.
- 1/5 agurk, skrelles, kuttes i fine skiver som strimles.
- Salt og pepper.
- Start med å kutte av bunnen på asparges. 2-3 cm.
- Del så fra topper, ca. 4 cm lange. Asparges topper, dampes al dente (sprø).
- Hakk resten av stilken opp sammen med vårløk, som så freses i litt smør, og dampes møre.
- Kraften fra aspargestopper. tilsettes så asparges og vårløk, sammen med fløten.
- Krydder i. Kokes litt videre, før suppen kjøres glatt med en stavmikser. Tykner lett.
- Strimlet agurk tilsettes. La trekke videre.
- Kok opp vann til posjering av egg. Ikke la vannet koke når vaktel egg knekkes i, da de vil koke i stykker. Litt eddik og salt i vannet, gjør at egg binder seg når de legges i. La trekke i 2-3 min. før servering.
Se bilder for anretning. Herlig suppe som passer til forrett eller lett lunsj.
Bestill ditt krydder hos Krydra.no.
Registrert som kunde? Klikk her for å logge inn
Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din Bruk kokkengeir10, og få 10% på din bestilling.
0 kommentarer