En rett rik på vitaminer, proteiner, fett, og fiber. Dagen blir fullkommen.
Smaksatt med sitron og estragon. En fryd for kropp og sjel. Retten inneholder ca. 12,0 gram kbh.
2 personer.
- 250 gr laksefilet. 2 fileter.
- 5 skiver bacon.
- 100 gr spinat.
- 150 gr blomkål, raspet.
- 100 gr brokkoli, 4 buketter.
- 50 gr raspet gulrot.
- 1 dl fløte.
- 1 ts. estragon.
- 2 sitronskiver.
- Salt og pepper.
- Spinaten stekes ca. 2 min. Litt salt og pepper.
- Baconskiver legges ut tett i tett, spinat fordeles over halvpart av bacon.
- Laksefileten legges på nederste del. Laksen surres i baconet.
- Stekes så på alle kanter.
- Stekeovn settes på 200 grader.
- Laksen stekes i ovn ca. 8 min.
- Raspet blomkål kokes i vann i ca 5-10 min. Litt salt i vannet.
- Fløte kokes med estragon, salt, pepper og litt sitron. Kokes noe inn.
- Brokkoli dampes i ca 3 min. Gulroten stekes i litt smør.
- Laksefileten deles i to. Kan godt være litt rosa i midten.
0 kommentarer