Biffstrimler og smeltet Chaumes le Cremièr. (Lavkarbo)

Chaumes le Cremièr, er en Fransk ost fra Saint-Antoine-de-Breuilh i Pèrigord. Laget av kumelk. Chaumes betyr “stubb” på Norsk.
Osten er en rødkittsost. Dette er en ferskost, som ikke har for lang holdbarhet, med kan godt nytes etter dette. Må da stå kjølig. I denne rette, kombineres kjøtt, ost og grønnsaker. Nært en ostefondue, da osten er smeltet i ovn på 180 grader, grønnsaker og kjøtt dyppes i ostemassen.

 

Oppskrift 2 porsjoner.

  • 300 gr. mørbradsbiff.
  • 250 gr. Chaumes ost.
  • 80 gr. selleristang.
  • 80 gr. cherrytomat.
  • 80 gr. grønn paprika.
  • 100 gr. sikori salat.
  • 1/2 tsj. peppermiks – Kydra.no
  • 1 tsj. flaksalt – Eldorado.

Sett Chaumes ost i stekeovnen på 180 grader i 20 min. Husk å ta bort plast og papp, og la trekassen sitte på. Når osten steker, kutter du biffen i fingerstore strimler. Vask og kutt selleri og paprika i strimler. 1 stk. sikori, deles opp i blader. Vaskes. Tomater skylles. Når der gjenstår ca. 10 min, stekes biffstrimler raskt på hver side. Krydres med pepper og salt. La hvile litt før anretning. Dette smakte dere.

1378 kcal – 97,7 gr. fett – 8,3 gr. kbh – 7,4 gr. fiber – 114,4 gr. protein.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg