Entrecotè biff med Ancho chili.

Entrecôte fra storfe nakke, er regnet som et av de mest saftige og smakfulle kjøttstykkene på dyret. Dette skyldes god fettmarmorering i og rundt muskulaturen. Kjøttet er også kjent som “RibEye”. Helstekt eller grillet, skåret i saftige biffer, eller ternet til edlere gryter, biffsnadder og wok. Entrecote er anvendelig til mye. I retten som nå kommer, blir det biff i kombinasjon med chili, rosenkål, småtomater.

 

Oppskrift 2 porsjoner.

Inneholder: 176 gr. fett – 19,6 gr. kbh – 11 gr. fiber – 98,7 gr. protein.

Entrecotè kan stekes som biffer, eller svis hel av i pannen og stekes i ovn på 180 grader til 56-58 grader i kjerne. La biffer, biffstykket hvile 5 min etter steking. Krydres med peppermiks og salt som støtes sammen i en morter. Chili varmes i pannen, legges over i varmt vann for svelling. Rosenkål og løk stekes i litt smør og olje. Krydres lett med salt og peppermiks. Ha i tomater like før servering. I creme fraiche, blandes resten av kryddermiksen. Anrettes med parmesan på topp og den kalde creme fraiche rundt.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg