Fersk pannestekt seifilet. Lavkarbo.

Fiskemiddag er deilig mat. Seibiff med løk er brukt gjennom mange år av våre foreldre og besteforeldre. Slik jeg husker det, var det seifilet stekt i margarin, med stekt løk, kokte poteter og raspet gulrot. Noen raspet også inn eple for litt syre til retten. Lenge var det slik i vårt hjem. I dag utfolder vi oss mer, og garnityret til seifileten blir hva du ønsker selv. Her kommer en måte.

 

Oppskrift 2 porsjoner.

  • 300 – 400 gr. seifilet uten skinn og ben.
  • 200 gr. blomkål – buketter.
  • 150 gr. brokkoli – buketter-
  • 1/2 hjertesalat – 2 båter.
  • 10 stk. småtomater – delt i 2.
  • 1 liten rødløk i båter.
  • 2 stk. vårløk i passe biter.
  • 2 stk. knekkebrød – støtet til panering.
  • 2-3 egg til panering.
  • 4 ss. margarin til steking.
  • 2 ss olivenolje til steking.
  • 50 gr. urtesmør til topping.
  • Salt og pepper.

Inneholder: 1363 gr. – 1935 kcal – 160,8 gr. fett – 17,8 gr. kbh. – 17 gr. fiber – 95,9 gr. proteiner

 

  1. Knus knekkebrød til paneringsmel i en morter eller foodprosessor.
  2. Visp sammen egg.
  3. Vend seifilet i egg og så paneringen.
  4. Mens fisken stekes gyllen på begge sider i smør og olje, dampes grønnsaker i lettsaltet vann i ca. 3-4 min.
  5. Løk og tomater freses i litt smør.
  6. Krydre alt med salt og pepper.
  7. Topp retten med stekte tomater, løk og smør.
Fersk pannestekt seifilet.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg