Hjemmelaget tomatsuppe a la Capresè.

En tomatsuppe med herlige Italienske smaker. Laget fra bunnen av, med tomater, god kraft, urter, mozzarella, egg, mamaroni, fløte og krydder. Kanskje ikke en ordinær tomatsuppe, med denne vil dere like. Caprese er jo tomater, mozzarella og basilikum. Her i form av en suppe.

Kan brukes til forrett eller smårett/lunsj.

 

2 personer:

  •  3 store tomater.
  •  1 klype basilikum, og det samme med timian.
  • 4 dl grønnsakskraft, fra koking av rotgrønnsaker.
  •  2 egg. 5) 8 kuler mozzarella.
  • Salt og pepper.
  • 1/2 dl fløte.
  • 1 neve makkaroni – 3 minutters.
  • 1 god klype finkuttet basilikum til pynt.

  1. Start med å hardkoke 2 egg. Ca. 10 min.
  2.  Kutt tomater i terninger. Freses i olje i en gryte.
  3. Tilsett finhakket basilikum og timian.
  4. Kraften kommer så i.
  5. La det hele småkoke i ca. 5 min. Krydres med salt og pepper.
  6. Ved servering, tilsettes basilikum som pynt, samt hardkokte egg delt i to, og kuler av mozzarella. Utrolige smaker. Server med godt brød eller focaccia om ønsket.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg