Karbonader av svin, blomkål, brokkoli og paprikasaus.

Reklame | Krydra.no alt av krydder, urter og smaker i maten.

Karbonader av svin, blomkål, brokkoli og paprikasaus.

 

Oppskrift 3 porsjoner.

  • 400 gr. svin kjøttdeig.
  • 1 blomkål.
  • 12 brokkolibuketter.
  • 1/2 paprika i terninger.
  • 2 dl. matfløte – kremfløte.
  • 1 dl vann.
  • 2 ss. hakkede mandler.
  • 2 egg.
  • 1 god ss. havrefiber.
  • 0,5 dl kaldt vann.
  • Salt, pepper, litt grønnsaksbuljong, 1/2 ts. ramsløk, eller hvitløkspulver.
  • 2 ss. smør – og olje til steking.

Lavkarbo Totalt  1612.5 gr. vekt –  111,6 fett – 28 kbh. – 22 gr. fiber – 127,2 gr. proteiner.

  1. Fjern blader og den groveste stilken på blomkålen. Kokes så i lettsaltet vann til den er passe mør.
  2. Bland sammen kjøttdeig, egg, havrefiber, salt, pepper, buljongpulver, ramsløk eller hvitløkspulver. Rør også inn 0,5 dl. vann og hakkede mandler. Lag så 6 stk. karbonader, som stekes ferdig i smør og litt olje.
  3. Paprika freses i litt smør, og tilsettes krydder, fløte og 1 dl vann. Kokes inn til en passe tykk saus.
  4. Brokkoli dampes lett i ca. 3 min.
  5. Anrettes som vist, eller som ønsket rett.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg