KokkenGeir. Mat til Glede og inspirasjon.

God sommer alle sammen. Ja det er ferietid for oss som jobber på skole for studenter. Lang ferie, utfordring med å finne på ting som gjør at en kommer gjennom dagen, eller ikke. Min tid, om ikke den går til feriereise, er mat-mat-mat. Som blogger, avisskribent med matoppskrifter, utforske nye oppskrifter mm, har jeg nok å sette fingrene i. En må også oppleve de lokale restauranter når en ikke er på farten. Viktig å legge igjen noen penger i lokalmiljøet. Den siste tiden har jeg også fått innsikt i en ny side som snart dukker opp som app.

Kulina heter den nye mat appen som skal samle flere matrelaterte sider på et sted. Dette er gøy, samt en får tidlig innsikt i hvordan denne appen vil virke overfor matentusiaster. Det blir spennende å se hvordan appen blir mottatt når den dukker opp for allmenheten.
I tiden før den dukker opp, kan dere jo sjekke ut mine oppskrifter i bloggen. Her finner dere alt fra forretter – lunsjer og småretter – middager – desserter – lavkarbo mm. Håper dere finner noe dere liker. Ha en god sommer alle blogglesere.

 

KokkenGeir
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg