Krydder i maten – Afrikansk snøflak salt.

Reklame |

Ditt nye bordsalt?

Afrikanske snøflaksalt blir til fra det reneste dype vannet i Antarktis og Afrikas sol, på kysten av Namibia, på kanten av den eldste ørkenen i verden – Namib.  “Afrikansk snø” som Fleur de Sel i Namibia er kjærlig kalt, er den edleste varianten av havsalt. Saltet er ubehandlet og soltørket slik at alle mineraler er ivaretatt.

Bare noen få dager i året, når det er mye sol, lav luftfuktighet og lett vind dannes dette saltet. Det driver da på vannet som lag med snøfnugg. Disse lagene blåses av vinden til bredden av saltpannene og høstes for hånd. Tørking skjer forsiktig under ørkensolen. Dermed beholder saltet alle mineralene og sporstoffene som gjør det så verdifullt og gi den sin spesielle smak. Det er smaken av antarktisk friskhet og afrikansk sol.

Fleur de Sel er spesielt verdsatt av toppkokker og gourmeter for sin fine saltsmak og er spesielt godt egnet som bordsalt.

Saltet består av:
natriumklorid 97,1 g
sulfat 0,43 g
klorid 58,7 g
kalsium 0,17 g
magnesium 0,12 g
kalium 0,06 g
natrium 38

 

Krydderpåfyll: Afrikansk snøflak salt.

 

Bestill ditt krydder her: Klikk på bildet – linker til krydra.no

Ved bestilling, bruker du KokkenGeir2020 før nyttår, og du får 10 % på ditt første kjøp.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg