Reklame | Krydra.no Alt av krydder og urter på nett.
Mange spiser mye god mat i julen. Der er man der ute som ikke spiser kjøtt, og kommer her med en fiskerett, uten poteter, kun med grønnsaker, som kål og aroma sopp. Håper det smaker.
Selvsagt kan denne retten nytes hele året rundt.
Oppskrift 2 porsjoner.
- 2 porsjoner laksefilet – ca. 300 gr.
- 2-4 passe båter rødkål.
- 10 stk. mandler.
- 8 stk. aroma sopp.
- 2 ss fetaost.
- Saften fra 1/2 sitron.
- Salt og pepper.
- Smør eller olje til steking.
- Kålen dampes noen minutter. Ta ut av gryte, og la vannet renne av.
- Hakkede mandler og fetaost legges så på kålen i en ildfast form.
- Settes i stekeovnen på 200 grader i ca 10 min.
- Laksefileten og aroma sopp stekes i mellomtiden. Krydre med salt og pepper.
- Anrettes, og sitronsaft dryppes over retten.
0 kommentarer