Laks, fetaost og rødkål.

Reklame | Krydra.no Alt av krydder og urter på nett.

Mange spiser mye god mat i julen. Der er man der ute som ikke spiser kjøtt, og kommer her med en fiskerett, uten poteter, kun med grønnsaker, som kål og aroma sopp. Håper det smaker.

Selvsagt kan denne retten nytes hele året rundt.

Laks med rødkål.

 

Oppskrift 2 porsjoner.

  • 2 porsjoner laksefilet – ca. 300 gr.
  • 2-4 passe båter rødkål.
  • 10 stk. mandler.
  • 8 stk. aroma sopp.
  • 2 ss fetaost.
  • Saften fra 1/2 sitron.
  • Salt og pepper.
  • Smør eller olje til steking.
  1. Kålen dampes noen minutter. Ta ut av gryte, og la vannet renne av.
  2. Hakkede mandler og fetaost legges så på kålen i en ildfast form.
  3. Settes i stekeovnen på 200 grader i ca 10 min.
  4. Laksefileten og aroma sopp stekes i mellomtiden. Krydre med salt og pepper.
  5. Anrettes, og sitronsaft dryppes over retten.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg