Lavkarbo, Italienske fleskepannekaker.

Reklame |

I dag ble det en rett som for mange er en middagsfavoritt, for både voksne og barn. Pannekaker kommer i mange former, og med mange smaker som topping. Alt fra forskjellige syltetøy, til bacon/flesk – også tacopannekaker. Her kommer en med smak av Italia. Pannekakene er samtidig lavkarbo. Smaks satt med pesto, parmesan og bacon, er dette en annerledes smaksbombe.

 

Oppskrift 4 porsjoner. (8stk pannekaker)

  • 3 egg.
  • 3 dl mandel melk. Alpro  Almond no sugar..
  • 150 gr. bakemiks – Ketolyse.no
  • 135 gr. raspet gulost Synnøve – Norvegia ost.
  • 1 tsj. oregano – Krydra.no
  • 1 dl kremfløte.
  • 1,5 dl vann.
  • 1 tsj. bakepulver.
  • 2 ss. olivenolje.
  • 400 gr. bacon i skiver.
  • 130 gr. småtomater, delt i to.
  • 4 ss  pesto blandet med 4 ss olivenolje.
  • 4 ss småskivet parmesanost.
  • 4 kvaster bladpersille.

Anrettet på tallerkener – Lifestyle fra Norrøna – www.norrona.net. Lifestyle får du i flere farger og størrelser. Flotte tallerkener å dekke ditt bord med.

Inneholder: 3915 kcal – 320,9 gr. fett – 17,1 gr. kbh – 28 gr. fiber – 230,1 gr. proteiner. (4,275 gr. kbh/porsjon).

Rør sammen egg, de våte og tørre ingredienser. Raspet ost tilsettes. La røren stå å svelle. Stek bacon sprøtt, og sett det til side. Bruk fettet som skytes fra baconet  i røren. Kjøl litt ned før det røres inn. Stek pannekaker gyllen brune på begge sider. varm så lett opp baconet igjen.
Anrett 2 pannekaker på tallerken med litt bacon i og på topp av pannekaker. Drypp med pesto over. Pynt med delte parmesan, tomater og persille.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg