Reklame |
I dag ble det en rett som for mange er en middagsfavoritt, for både voksne og barn. Pannekaker kommer i mange former, og med mange smaker som topping. Alt fra forskjellige syltetøy, til bacon/flesk – også tacopannekaker. Her kommer en med smak av Italia. Pannekakene er samtidig lavkarbo. Smaks satt med pesto, parmesan og bacon, er dette en annerledes smaksbombe.
Oppskrift 4 porsjoner. (8stk pannekaker)
- 3 egg.
- 3 dl mandel melk. Alpro Almond no sugar..
- 150 gr. bakemiks – Ketolyse.no
- 135 gr. raspet gulost Synnøve – Norvegia ost.
- 1 tsj. oregano – Krydra.no
- 1 dl kremfløte.
- 1,5 dl vann.
- 1 tsj. bakepulver.
- 2 ss. olivenolje.
- 400 gr. bacon i skiver.
- 130 gr. småtomater, delt i to.
- 4 ss pesto blandet med 4 ss olivenolje.
- 4 ss småskivet parmesanost.
- 4 kvaster bladpersille.
Anrettet på tallerkener – Lifestyle fra Norrøna – www.norrona.net. Lifestyle får du i flere farger og størrelser. Flotte tallerkener å dekke ditt bord med.
Inneholder: 3915 kcal – 320,9 gr. fett – 17,1 gr. kbh – 28 gr. fiber – 230,1 gr. proteiner. (4,275 gr. kbh/porsjon).
Rør sammen egg, de våte og tørre ingredienser. Raspet ost tilsettes. La røren stå å svelle. Stek bacon sprøtt, og sett det til side. Bruk fettet som skytes fra baconet i røren. Kjøl litt ned før det røres inn. Stek pannekaker gyllen brune på begge sider. varm så lett opp baconet igjen.
Anrett 2 pannekaker på tallerken med litt bacon i og på topp av pannekaker. Drypp med pesto over. Pynt med delte parmesan, tomater og persille.