Reklame | Bakeren og kokken.
Slakterbiff, er en lite brukt råvare i de mange butikker som selger kjøtt. Derav heller ikke i de fleste hjem.
Biff er ikke akkurat kjent for å være billig. Hundrelappene flyr dersom man skal spise seg mett på en mør og god indrefilet.
Men langt inni kuen finnes et kjøttstykke som nesten ikke er å finne i butikk.
Kjøttstykket heter nyretapp/ slakterbiff, men blir ofte kalt for «slakterens hemmelighet». Navnet stammer fra gamle dager, da var nyretappen kjent for å være kjøttstykket som slakteren ikke ville selge, men heller beholde for seg selv.
Det handler først og fremst om hva man finner i dagligvarebutikken. Det finnes bare én nyretapp på hvert dyr, og den veier mellom 500 – 800 gram. Det er derfor ikke like tilgjengelig som mange andre kjøttstykker, og derfor dette produktet ikke er lett å få tak på i butikker med kjøttdisker.
Likevel, bør du høre om dette er å få bestilt. Må bare prøves ut. (Utdrag fra Godt.no)
Gode kniver er ditt ultimate redskap på kjøkkenet. Her kommer link til et topp knivsett de fleste har råd til.
Mareld knivsett i 5 deler fra Bakeren og Kokken.