Pulled chicken i savoykål. (Lavkarbo).

Reklame | krydra.no tulip.no norrona.net

Pulled chicken fra Tulip, er et av flere produkter i denne serien. Dette er slow cooked produkter – der smaker og saftigheten er godt ivaretatt.
Produkter er langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad.  Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Se pakke for behandling av produkter. Andre produkter i serien, er Pulled Pork Asian style, Pulled Pork smokey, Pulled Pork og Pulled Pork taco.

Innhold av karbohydrater i Pulled Chicken, er 9,35 gr / 550 gr pk. Sukkerarter er 2,75 gr / 550 gr.

 

Oppskrift 3 porsjoner.

  • 1 pk. Pulled Chicken – 550 gr. – Tulip.no
  • 6 store savoykål blader. Ca. 300 gr.
  • 1/2 tsj. Isot chili – Krydra.no
  • 1/2 rødløk i tynne skiver.
  • 3 ss. smør – til steking.

Inneholder: 1297 kcal – 69,8 gr. fett – 30,6 gr. kbh – 10,3 gr. fiber – 94,9 gr. protein

Om du denne dagen lager frokost – middag som dette og kveldsmat, bør du kunne klare deg under 20 gr. kbh.

 

  1. Ta 6 blader så hele som mulig av kålen.
  2. Damp dem lett i 1 min, og kjøl dem så raskt ned.
  3. Tørk dem for vann.
  4. Ha løken i en stekepanne, freses lett før pulled chicken og isot chili tilsettes.
  5. Freses til væsken damper bort.
  6. Fordel så massen i de 6 blader, som så rulles som en kålrulade.
  7. Ha kålruletter tilbake i stekepannen med smør, og varm dem opp under lokk.
  8. Vend dem forsiktig under stekingen.
  9. Serveres med smør dryppet over.

 

Pulled chicken i savoykål.

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg