Reklame | krydra.no
tulip.no
norrona.net
Pulled chicken fra Tulip, er et av flere produkter i denne serien. Dette er slow cooked produkter – der smaker og saftigheten er godt ivaretatt.
Produkter er langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Se pakke for behandling av produkter. Andre produkter i serien, er Pulled Pork Asian style, Pulled Pork smokey, Pulled Pork og Pulled Pork taco.
Innhold av karbohydrater i Pulled Chicken, er 9,35 gr / 550 gr pk. Sukkerarter er 2,75 gr / 550 gr.
Oppskrift 3 porsjoner.
- 1 pk. Pulled Chicken – 550 gr. – Tulip.no
- 6 store savoykål blader. Ca. 300 gr.
- 1/2 tsj. Isot chili – Krydra.no
- 1/2 rødløk i tynne skiver.
- 3 ss. smør – til steking.
Inneholder: 1297 kcal – 69,8 gr. fett – 30,6 gr. kbh – 10,3 gr. fiber – 94,9 gr. protein
Om du denne dagen lager frokost – middag som dette og kveldsmat, bør du kunne klare deg under 20 gr. kbh.
- Ta 6 blader så hele som mulig av kålen.
- Damp dem lett i 1 min, og kjøl dem så raskt ned.
- Tørk dem for vann.
- Ha løken i en stekepanne, freses lett før pulled chicken og isot chili tilsettes.
- Freses til væsken damper bort.
- Fordel så massen i de 6 blader, som så rulles som en kålrulade.
- Ha kålruletter tilbake i stekepannen med smør, og varm dem opp under lokk.
- Vend dem forsiktig under stekingen.
- Serveres med smør dryppet over.